Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inIzuru

Izuru

Offline

En 35 år gammal kille från Örebro, Annat Kommun, från det lilla asiatlandet
74XPMedlem sedan 08/08 2007, kl 12:53 Senaste besök 18/08 2007, kl 12:05Presentation


Jag får väl hälsa er välkomna till min lite halvtråkiga profil! Jag är då Izuru, ganska ny som medlem på Fuska.nu, trots att jag har granskat sidan lite i jakt på fusk och något att ha ihjäl tiden med, och jag har sett mycket som gjort mig mer intresserad av själva sidan. Forumet kunde ha varit mycket bättre uppbyggt men fungerar! Det finns många ämnen att tala om i dylika forum, de flesta medlemmarna verkar trevliga.
  Så då hoppas jag att jag kommer trivas och att ni inte kommer att ha något emot att jag stannar här ett tag!
  Jag ska väl börja med att presntera mig själv så gott som jag kan.

Vem är jag?


Namn: Tsuneo.
Ålder: 20 för tillfället, vi ska väl se om jag kan arbeta mig uppåt!
Kön: Jag är och förblir av det manliga könet!

Hur ser jag ut?


Hår- och ögonfärg: Just nu är mitt hår en korsning mellan blont och brunt pga toning. Annars är både det och mina klotiga ögon svarta som natten.
Längd: 175 cm och slutat växa.
Vikt: Det tror jag inte jag har någon aning om.
Form: Jag är varken mager eller tjock. Så jag borde klassas som helt normal. Ehhh, vad jag hatar det ordet. Vi kan säga att jag är medel. Min ansiktsform är varken helt spetsig eller helt rund vad jag ser. Men jag är inget fantasifoster. =)
Klädstil: (Jag gillar märkeskläder av någon oidentifierad anledning.) Hemma har jag på mig sjabbiga t-shirts och jeans utan sockor, men, när jag är ute och går föredrar jag alltid långärmat, oftast rockar. Och jag älskar halsdukar! Jag blir glad när det är kallt, för då kan jag ha halsduk på mig... Haha... Jag tror inte jag har nån definierad klädstil. Jag är den jag är. ^^
Övrigt: Jag har hål i öronen men det var länge sen jag hade örhänge, annars har jag en piercing i vänster ögonbryn. Jag har inga tatueringar.

Intressen


Jag tycker såklart om att spela spel, och det har jag gjort hela mitt liv också. Men äh, det tar vi sen!
  Något som förgyller mitt liv, och har gjort det så länge jag kan minnas, det är att läsa manga. Jag är uppvuxen med det och ändå sedan jag var liten har det fastnat i mitt system. Förutom manga (och såklart anime) tycker jag om att gå i cosplay. Det är en slags maskerad, om man så vill, där man klär sig som en figur från en manga-serie eller ett tv-spel och bara har roligt. =)

Dessa karaktärer har jag gått som i cosplay hittintills:

Axel - Kingdom Hearts.
Urahara Kisuke - Bleach.
Uchiha Itachi - Naruto.
Hisagi Shûhei - Bleach.
Roy Mustang - Fullmetal Alchemist.
Sanada Saemonnosuke Yukimura - Samurai Deeper Kyô.
Cid Highwind - Final Fantasy VII.


Men jag ska inte tråka ut er med för mycket va? ^^

Jag har såklart mer intressen! Annars så tycker jag om programmering och försöker mig på att programmera både hemsidor och spel. Ännu har jag inte lyckats speciellt bra, men övning ger ju färdighet!
  Jag spelar mycket musik och börjar lära mig att bli bra på att spela klarinett och elbas. Någon dag hoppas jag att jag kommer kunna skriva egna låtar som jag kan spela.

Jag tror att det var allt!

Vad för en slags gamer är jag?


Ja, som sagt har jag spelat i många många år och därför kan man säga att jag har vuxit upp med tv-spel, såväl som jag har vuxit upp med manga! Mitt första spel kommer jag inte ihåg, men det som fick mig att fastna för alltid var Blades of Steel. Jag vet inte vad det var som var så himla viktigt med just detta spel, men på något sätt gjorde det mig mera intresserad av spelvärlden.
  Det är förresten ett ishockeyspel utvecklat och utgivet av Konami, släppt till flera olika spelmaskiner. Spelet utkom som arkadspel 1987 medan NES-versionen kom i Nordamerika i december 1988 och i Europa den 23 november 1990. I spelet finns åtta lag att välja mellan men det finns ingen spelmässig skillnad mellan lagen förutom färgen på speldräkten. Blades of Steel är ett fartfyllt ishockeyspel som inte har så värst mycket gemensamt med riktiga ishockeyregler. Straffslagen i spelet skjuts på samma vis som i bandy och det blir ofta slagsmål i spelet där den som förlorar slagsmålet är den som hamnar i utvisningsbåset. Spelet har inte heller de flesta mer avancerade ishockeyregler som till exempel Offsideregeln.
  Så tänker man efter är det inte alls ett bra spel, men jag tyckte ändå om det väldigt mycket.

Spelar just nu: Pokémon Pearl.
Suktar efter: Atelier Iris 3: Grand Phantasm.
Favoritspelet just nu: Bleach: Heat the Soul 4.

Mina favoritgenrer är följande:

RPG, plattformsspel, simulator, racing.

I största grad åtminstone! ^^

Än så länge så är det allt, för nu har jag ont i fingrarna och måste vila upp mig! =) Om ni har vägarna förbi får ni gärna lämna en hälsning!

//IzuruBäst just nu

På PC
The Sims
På Playstation
Croc
På Playstation 2
Blade Battlers 2
På Wii
Twilight princess
På Game Boy
Bleach: KnSSS
På Nintendo 64
Super Mario 64
På GameCube
Tales of symphonia
På Dreamcast
Skies of Arcadia
På Nintendo DS
Jump Ultimate Stars
På PSP
Bleach heat the soul
På TV
Close to home
På Bio
Sagan om två tornen
På Film
Leon
På Nätet
deviantart.com
I Stereon
Skillet
Bok
Millennium

Information

Riktigt namn
Tsuneo
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
08/08 2007, kl 12:53
Steam
-
Senast inloggad
18/08 2007, kl 12:05
Hemsida
-
Antal inloggningar
14
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-