25XPMedlem sedan 23/09 2010, kl 14:45 Senaste besök 11/12 2010, kl 15:44

Presentation

Välkommen!
CrePazzini

FIFIFIFIFIFIFIFIFIFA

Hej, jag ska nu berätta lite om mig själv. Om du har ett intresse för fotboll så adda mig som polare, jag älskar fotbollsdiskutioner och svarar gärna på frågor angående fotbollen! Jag är 13 år gammal och bor i Borgå, Finland. I Borgå finns det två fotbollslag att välja på, Akilles och FC Futura. Jag spelar i Futura (det bättre laget) som vänster back, men kan också spela målvakt som jag gör ibland då målvakten i vårt lag vill spela på planen. Futura är ett ganska medelbra lag, vi hör inte till de bästa i Finland men inte är vi de sämsta heller :D. Jag har spelat i nästan 8 år fotboll i Futura och hittills har vi varit utomlands 3 gånger, 2 gånger i Sverige och 1 gång i Italien. I Sverige första gången spelade vi mot Djurgården IF i Stockholm, vi spelade 2 gånger och vann båda matcherna med 0 - 5. 2 år senare reste vi på nytt och då gick det inte riktigt lika bra, vi förlorade först Djurgården 8 - 0 och därefter IK Franke med 10 - 0. I Italien våren 2010 gick det däremot bättre, i gruppspelet mötte vi först Lodigiani Roma som vi vann med 2 - 0, sedan hemmalaget AS Roseto Calcio 1 som vi vann med 1 - 3. Sista matchen i gruppen spelade vi mot A.S.D. V.J.S Velletri som helt klart var det svåraste motståndet, men trots det vann vi med 3 - 0. Sedan gick vi vidare till en ny grupp där tre ettor frn de övriga grupperna hade placerats, lagen i gruppen var Cenisia Torino och Hellenika Sirakusa. Vi började med att spela mot Cenisia. De var mycket hårda och efter bara 2 minuter kom de igenom försvaret och det var bara vår målvakt som kunde rädda situationen, han rusade emot och fällde motståndaren en aning utanför straffområdet. Han fick rött kort och jag hamnade därmed gå i mål. Några minuter senare gjorde italienarna mål och ställningen var nu 0 - 1. Men vi gav inte upp utan vill ha kviteringsmålet. Det fick vi också, vid ungefär 15 minuter gjorde mittfätaren Jesse Sundström mål och kviterade till 1 - 1! Det var också slutresultatet och nu skulle matchen avgöras på straffläggning. Italienarna Hade inga högklassiga straffar och jag lyckades rädda 3 stycken. Matchen var därefter avklarad. Nu återstod matchen mot Hellenkia Sirakusa. De spelade mycket defensivt, ställde upp med 5-4-1 och vi lyckades inte bryta oss igenom försvaret, matchen slutade 0 - 0. Även den här matchen skulle avgöras på straffläggning. Sirakusa hade helt klart övat på straffar och vi hade inte en chans, de satt in alla straffar medan vi missade 2. Turneringen var slut och vi skulle resa hem i övermorgon. Nästa dag spelade hela laget "Beach Soccer" nästan hela dagen och jag tycker det var en mycket rolig resa. Andra utlänningar vi spelat mot är Academia Emeritense F.C. från Venezuela, Paris Olypique från Frankrike, Jockey från Brasilien + ett estniskt lag jag inte kommer ihåg namnet på ;)