Shopping cart

Magazines cover a wide array subjects, including but not limited to fashion, lifestyle, health, politics, business, Entertainment, sports, science,

Konsol

Förväntningarna skyhöga på kommande Zelda-spelet

3 Mins Read

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017) var ett spel som tog världen med storm. Vissa kallade det det bästa Zelda-spelet någonsin, medans vissa till och med tyckte att det var ett av de bästa spelen någonsin. Och när nu en uppföljare utvecklas, så är det många som har sina förväntningar skyhöga. 

Det faktum att Breath of the Wild var en dundersuccé är inget att snacka om. Med 14 miljoner sålda kopior och otroligt bra kritik, så gjorde Nintendo ett väldigt bra spel.

2019, exakt två år efter första spelet släpptes, så var en uppföljare planerad. Vissa hade kanske kunnat se detta komma eftersom man brukar gilla att jämföra Breath of the Wild med “mästerverket” The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998). Ocarina of Time fick en uppföljare och det var ganska klart för vissa vilket kort Nintendo skulle dra med Breath of the Wild. På speleventet E3 så fick man se en halv-trailer. Trailern avslöjade inte mycket mer än att skurken Ganondorf som man besegrade i första spelet, är tillbaka. Och med tonen av trailern, exempelvis det lite kusliga sceneriet och den väldigt obekväma låten som spelas i bakgrunden, kan man förutspå att uppföljaren definitivt kommer ha en lite mörkare och ondare ton än vad första hade. Precis som fallet var med Ocarina of Time. Men i grund och botten var syftet med trailern att alla skulle få veta att en uppföljare utvecklades.

Efter det så började väldigt många bli helt galna över detta. Många gjorde spekulationsvideos om hur spelet och storyn skulle vara, medans andra satt hemma och väntade ivrigt över nästa del som Nintendo skulle visa. Flera minievent för Nintendo genomfördes, men inget visade något om Breath of the Wild 2. Många hoppades på att spelet skulle visas på E3 2020, men så var inte fallet heller. Men så under E3 2021 så kunde dock fansen börja hoppas igen.

Den här gången krossade Nintendo förväntningarna och visade något som inte många hade kunnat se komma. Istället för att vara mestadels på marken som i förra spelet så flög man i luften? Detta var sjukt spännande för det flesta och tyvärr så fick man inte se titeln på spelet, men man fick reda på att spelet kommer släppas 2022 om inte planer förändras.

Så för att sammanfatta allt, så har Breath of the Wild 2 väldigt stor potential och miljoner spelare sitter hemma ivrigt och väntar för att få spela.

(FL-Net)

Comments are closed

Liknande artikeler