Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Spännande spelsläpp att se fram emot i augusti 2023

27/07 -23 08:59 michael2004

michael2004 Administratör

432 XP 62 inlägg

Håll dig redo för augusti - det kommer att vara en fantastisk månad för alla gamers där ute! Här är några av de mest spännande spelen som kommer att lanseras nästa månad.

Först ut är Atlas Fallen, som lanseras den 10 augusti på PC, PS5 och Xbox Series X/S. Detta är ett tredjepersons action-rollspel där du får möjlighet att forma sanden runt dig till vapen. Låter det inte häftigt? Med spännande strider och en fängslande berättelse, kommer det här spelet definitivt att hålla dig på helspänn.

Känner du igen titeln The Texas Chain Saw Massacre? Ja, det är baserat på den klassiska skräckfilmen. Detta spel lanseras den 18 augusti och kommer att skrämma skjortan av dig med intensiva spelupplevelser och en skrämmande atmosfär. Och det bästa? Du kan spela det på PC, PS4/5, Xbox One och Xbox Series X/S.

Samtidigt som The Texas Chain Saw Massacre lanseras, kommer Bomb Rush Cyberfunk ut på PC och Nintendo Switch. Inspirerat av Jet Set Radio, i detta spel blir du medlem av ett graffiti-gäng i en livlig stad. Upptäck staden, skapa konst och undvik säkerhetsstyrkorna!

Den 22 augusti, gör dig redo för Immortals of Aveum, ett spel som blandar förstapersonsskjutare med magi. Det kommer att finnas massor av intensiva strider och en fängslande berättelse att njuta av på PC, PS5 och Xbox Series X/S.

För alla mecha-fans där ute, kommer Armored Core 6 till PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S den 25 augusti. Skapa och styr din egen mech i detta tredjepersons actionspel, och upplev intensiva strider och djupgående anpassningsmöjligheter.

För den musikaliska spelaren, den 29 augusti kommer Samba de Amigo: Party Central till Nintendo Switch. Ta på dig rollen som den maracas-spelande apan Amigo och njut av färgstarka grafik och medryckande musik.

Slutligen, också den 29 augusti, väntar Sea of Stars på PC, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S och Switch. Detta tur-baserade rollspel är en hyllning till de klassiska RPG-spelen och kommer att tilltala både nya spelare och veteraner.

Så det är det, alla! Augusti 2023 ser ut att bli en härlig månad för alla gamers. Oavsett om du gillar action, skräck, musik eller RPG, finns det något för alla. Så markera dessa datum i din kalender och förbered dig på en månad fylld med fantastiska spelupplevelser!

27/07 -23 16:37 Markuz97

Markuz97

35688 XP 4179 inlägg

Får hålla utkik efter nya spännande spel kommande månad.

Medlem sedan version 4.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar