Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Robobeat utvald och favorit på London Games Festival

20/04 -23 10:40 michael2004

michael2004 Administratör

434 XP 64 inlägg

Kwalee, en framstående brittisk spelutgivare, och svenska utvecklaren Simon Fredholm, presenterar stolt sitt senaste spel, ROBOBEAT, som en del av High Energy-kategorin på London Games Festival. Festivalen, som pågår från den 29 mars till den 9 april, kommer att visa upp ROBOBEAT i online- och videovisningar, bland annat på LGF:s Steam-sida.

Robobeat är en av över 30 utvalda spel från hela världen, representerande länder som Europa, Nordamerika, Kina och Japan. Spelet kommer att finnas tillgängligt för testning före lanseringen för spelare som går med i spelets Discord-server. En exklusiv demo av spelet kommer att finnas tillgänglig för Discord-communityn fram till slutet av maj.

I Robobeat hamnar spelarna i den ständigt föränderliga herrgården hos den excentriske robotshowmannen Frazzer. För att fly denna snurriga teknoparadis måste spelarna bemästra konsten att skjuta, springa på väggar, glida och hoppa i takt med musiken. Spelet kombinerar fartfyllda skjutmoment med rytm- och musikspelsmekanik, vilket skapar en unik spelupplevelse.

Spelarna kan anpassa sin spelstil genom att välja olika musikspår och maximera sin skada genom att skjuta i takt med musiken. Genom att samordna sina attacker med rytmen kan spelarna få fram olika melodier ur sina vapen och behärska avancerade stridsförmågor.

För att överleva i Robobeat måste spelarna också behärska en rad smidiga rörelser, som att springa på väggar, glida, dubbelhoppa och använda krokhake. Spelet utmärker sig genom sin färgstarka grafik och sina ständigt föränderliga, procedurellt genererade nivåer, vilket innebär att ingen spelomgång är den andra lik.

Robobeat förväntas bli en spännande nykomling på spelmarknaden och en favorit bland deltagarna på London Games Festival. Med sin unika kombination av skjutspel och rytmiska element kommer det säkerligen att fånga spelarnas intresse och erbjuda timmar av underhållning.

Anmäl till wishlist här


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar