Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Tower of Fantasy

17/01 -23 12:56 michael2004

michael2004 Administratör

449 XP 73 inlägg

"Tower of Fantasy" är det senaste gratisspelet som har tagit internet med storm. Spelet är en MMO open world action-RPG med en anime-estetik och gacha-mekanik. Detta innebär att spelare kan låsa upp ytterligare karaktärer och vapen genom att samla olika objekt i spelet.

Spelet utspelar sig i en avlägsen framtid på planeten Aida där människor har bosatt sig efter att jorden blivit alltmer obeboelig. På Aida upptäcker de omnium, en extremt kraftfull energikälla, men i sin okunnighet orsakade de oavsiktligt en katastrofal händelse som utplånade en del av deras befolkning och skapade alla typer av monster i den omgivande miljön.

I Tower of Fantasy finns det inget brist på saker att göra, från att umgås med vänner, pyssla, slåss mot monster till att tillaga mat. Spelet erbjuder många olika aktiviteter och upplevelser, vilket gör det lätt att spendera hundratals timmar i spelet. Med en växande spelcommunity och massor av innehåll, är Tower of Fantasy ett spelet som du inte vill missa.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar