Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Macro Free Fire för Android

15/12 -21 08:59 DelwynDilys

DelwynDilys

0 XP 1 inlägg

Om du vill spela ett konkurrenskraftigt skjutspel utan att vara ett proffs kan du prova Macro Free Fire för Android. Denna applikation låter dig utföra alla typer av åtgärder, inklusive att ta ner dina motståndare. Fördelen med detta verktyg är att det är gratis att ladda ner och bara kräver att du installerar det en gång. Det kan dock vara benäget att få buggar och programvara från tredje part, vilket kan leda till att användare låses ute från spelet. https://modpree.com/macro-free-fire/

Till skillnad från andra Free Fire-hack kan Macro FF också installeras via andra källor än Google Play Store. Allt du behöver göra är att installera det från en annan källa än Google Play Butik och sedan använda det normalt. När inställningen är klar kan du tilldela nyckeln till en specifik position, panorera lutning eller flytta åt vänster eller höger. Detta hjälper dig att skapa de mest exakta huvudbilderna. Det finns andra alternativ du kan använda för att öka fotograferingsnoggrannheten, men för närvarande måste du använda gratisversionen.

Förutom att göra det lättare att göra en headshot, gör detta hack det också möjligt att göra saker som att öppna scopet med bara några klick. Så länge du inte är bannad kan du spela detta hack var som helst, så länge det är lagligt. Om du är orolig för att bli avstängd är det bäst att gömma dig i ett mörkt hörn och ladda ner. När du har laddat ner Macro Free Fire APK, kommer du att kunna börja använda hacket för att säkerställa att du inte blir bannad för att göra något olagligt.

12/02 -22 22:41 Goten_ssj3

Goten_ssj3 Forummoderator Spelansvarig

29410 XP 8142 inlägg

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Watch Symphogear


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar