Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Hur förutsägbart är betting i tennis?

27/08 -21 15:43 michael2004

michael2004 Administratör

353 XP 97 inlägg

Tennis ären väldigt individuell sport, mycket beror på spelarnas individuella fysiska förmåga och kapabilitet. Antalet spel i tennis är så stort att det är oerhört svårt för en till och med en duktig bettare att förutspå om en viss spelare kommer ge sitt allt i en viss match eller inte. Detta är speciellt fallet när det handlar om mindre prestigefyllda ligor och turneringar med mindre priser.

En erfaren tennisspelare kan kontrollera matchen och skickligt manipulera poängen, beroende på dennes behov. Det finns tennismatcher där det måste gå några rundor innan du kan se hur matchen faktiskt kommer gå, det kan vara så att den skickligare spelaren redan vet att denne kommer vinna, oavsett det nuvarande resultatet.

En väldigt populär sport
Tennis anses av många vara en av de mest underhållande sporterna i världen. Både män och kvinnor deltar i sporten både som åskådare och spelare. Vi har tyvärr ingen bra prognos för bettare. Tennis är som sagt väldigt oförutsägbart. Detta kan man dock använda till sin fördel, genom att bland annat betta mot favoriterna på en informationsrik bettingsida som till exempel Hajper nätkasino och ha chans att vinna stora pengar på grund av de höga oddsen. Det är dock värt att notera att det är ytterst svårt för en nybörjare att hitta sådana guldlägen.

Anledningen bakom tennisens oförutsägbarhet
Varför är tennis en sådan oförutsägbar sport? Det finns ett par anledningar. När det kommer till sportens tekniska aspekter är det viktigt att komma ihåg att tennis är en individuell sport, där resultatet ofta har att göra med spelarens form under just matchdagen. I jämförelse med lagsporter så är tennisspelare helt ensamma. Det största problemet för tennisspelare är således inkonsekvens.

Bedrägeri
Utöver det ovanstående så är tennismatcher överlag ganska lätta mål för bedrägeri och matchfixning. Antalet matcher och turneringar är så pass högt att det är helt omöjligt att om en viss spelare kommer spela på ett visst event, varken seriösa bettare, journalister eller gedigna fans vet detta. Det är speciellt viktigt när det kommer till mindre prestigefyllda tävlingar med mindre priser. Tennisspelare som ligger på topp har en tendens att skipa sådana events och vila upp sig för viktigare tävlingar, med mer omfattande priser.
Vad matchfixning innebär
Precis som i andra sporter, så är en match ”fixad” om en av spelarna inte behöver förlora. Allt en spelare behöver göra är att förlora några sets eller matcher för att bedragarna ska kunna kamma hem miljoner i vinst. Hur ofta ser man inte tennismatcher där den klara favoriten förlorar mot sin motståndare genom att favoriten börjar med full kontroll över matchen, för att sedan börja trappa av sitt spel. I det här fallet så är oddsen för att den svagare spelaren ska kunna vinna ett enda set astronomiska. Det är ett perfekt tillfället för bedrägeri. Den bättre spelaren kommer vinna spelet i slutändan. Det spelar ingen roll att den bättre spelaren förlorade några poäng i början.

Erfarenhet vinner
En annan sak som är viktig att komma ihåg när det gäller tennis är att den mer erfarna spelaren oftast kan kontrollera spelet med lätthet. Det finns tennismatcher då du känner till färdighetsskillnaden mellan spelare efter bara ett par bollar fram och tillbaka. En bättre spelare kan använda sina styrkor på ett bra sätt för att överrumpla sin motståndare. Bedragare kan såklart dra fördel av detta också på olika kreativa sätt. Man får helt enkelt vara medveten om att det finns och göra sitt bästa för att motverka det.

Slutsats
Att betta på rätt sätt är lite som en vetenskap, det är oerhört svårt att som nybörjare göra bra beslut. Det krävs en hel del erfarenhet för att fatta rätt beslut. Förutsägbarheten beror främst på hur insatt du är och hur skicklig du är med dina beslut.


Källa: https://unsplash.com/photos/2FKTyJqfWX8


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar