Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Minskning av online radiostationer

12/08 -21 09:44 Louisa21

Louisa21

6 XP 1 inlägg

Online radio är helt enkelt en digital ljudström överförd över Internet. Broadcasting via Internet kallas vanligtvis för Webcasting eftersom det inte överförs över ett bredbandsband som konventionell sändning. Ljudet kan komprimeras och lagras och sedan spelas upp online eller kan streamas från servrarna på onlinestradiostationer. När du lyssnar på en online radiotjänst lyssnar du live med just den stationens ljudmatning. Även om stationen sänds lokalt, (eller vice versa), hör du flödet online från vilken sändningssida som helst.

Lyssna på ecouter la radio en direct på ett traditionellt satellitradiosystem genom att prenumerera på en viss station. Det skulle kosta dig extra pengar varje månad att prenumerera på flera. Kostnaden per nedladdning eller uppspelning är i allmänhet mycket lägre för online -radiostationer. Du kan välja vilken radiostation du vill och har möjlighet att lyssna på din favoritmusik så många gånger du vill.

Till skillnad från kommersiell radio har online -radio ingen reklam. De flesta online -radioannonser relaterar till aktuella händelser, även om du ibland kan stöta på annonser för produkter som du kanske inte stöder. Om du inte vill se meddelanden medan du lyssnar på din radio kan du bara ignorera dem. De flesta uppskattar dock de reklammöjligheter som radio ger.

Lyssna på flera fördelar med att lyssna på online -radioannonser. Först och främst kommer du aldrig att sakna din favoritshow. Eftersom du kan lyssna på ljud var du än är kan du alltid hitta tid att lyssna på dina favoritradioprogram. För det andra, med radiomeddelanden online kan du ställa in en station som du aldrig har hört förut. För det tredje, många gånger finns det fler annonser på nätradio än på TV, så det är mer troligt att du lär dig mer om produkter och tjänster som du annars inte har hört talas om.

Även om online radioprogram är mestadels gratis, kan du fortfarande betala för att lyssna på vissa radiostationer. Vissa webbplatser erbjuder prenumerationer och andra webbplatser kräver en månadsavgift för att komma åt radioprogram. För människor som gillar att kunna betala för sina egna radioprogram är online radioabonnemangstjänster ett bra ställe att börja. Prenumeranter kan välja vilken radioprogram de vill och lyssna på så ofta som de som har det som för ett lågt pris. Det här alternativet är perfekt för dem som gillar att lyssna på flera radiostationer eller för personer som gillar radio utan reklam.

Naturligtvis finns det andra sätt att online -radiostationer skiljer sig från traditionella stationer. Även om du kan lyssna på online radiostationer gratis, kostar det pengar att lyssna på en unik show. Traditionella stationer låter dig lyssna på hela serien för ett pris och sedan köpa en CD med resten av låtarna. Online radiostationer har vanligtvis annonser eller andra typer av inkomster för att täcka kostnader. Dessa kostnader kan innefatta att betala för ljuddesign och användning av sångtalanger.


Senast redigerat 13/08 -21 04:05

Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar