Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Borderlands: The Pre-Sequel! bekräftat

13/04 -14 13:31 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Det har tidigare under veckan ryktats om en uppföljare i Borderlands-serien. Nu har det bekräftats Borderlands 1.5, eller Borderlands: The Pre-Sequel!, kommer släppas till Xbox 360, PlayStation 3 och PC senare i år.

Spelet kommer att utspelas på Pandoras måne, där man kommer få som fyra nya spelare. Bland de spelbara karaktärerna ser vi Athena (the Gladiator), Wilhelm (the Enforcer), Nisha (the Lawbringer) och Claptrap (the Fragtrap).

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Som tidigare nämnt så kommer spelet utspela sig på Pandoras måne, vilket innebär låg gravitation och problem med syret. Den låga gravitation kommer innebära att man kan hoppa längre och högre, samtidigt som man kommer kunna slå sig ner i marken när man känner för det och skada fiender runtom. Problemen med syre kommer märkas av på flera sätt, bland annat kommer man behöva fylla upp sina lufttankar ibland. Lufttankarna kommer dessutom kunna användas för att "sväva", dubbelhoppa och på andra sätt ta sig framåt i luften.



Spelet kommer utvecklas av 2K Australia som har haft ett nära samarbete med Gearbox Software. Det är för tillfället inte bekräftat om spelet kommer till PlayStation 4 eller Xbox One också, men det vore nog inte helt oväntat.

Källa: https://blog.2k.com/index.php/home/single/announcing-borderlands-the-pre-sequel


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar