Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Spelnyheter inlagt

21/04 -13 22:47 FIQ

FIQ

7471 XP 624 inlägg

Nu finns det spelnyheter på sidan. Dessa går att läsa på startsidan (som gjorts om) eller under det egna menyvalet "Nyheter".
Du skickar in nyheter ungefär som du skickar in fusk, genom att gå till Nyheter i menyn och klicka "Skicka in spelnyhet". Dessa måste godkännas av spelmoderatorer efteråt för att komma upp på sidan. Spelnyheter tilldelas mellan -10 och 20 XP beroende på dess kvalité (-XP för regelbrytande inskickningar såsom spam eller kopierade nyheter från andra ställen rakt av).
När spelnyheter är uppe på sidan kan du om du tycker något är fel i dem anmäla de till höger. Då kan spelmoderatorer sedan kolla på anmälan och eventuellt vidta åtgärder.
Om en spelnyhet du skickat in tas bort kommer XPn nyheten fick att dras av (syns som "Borttagen XP" i XP/Poäng), samt eventuellt tilldelas extra minus XP om den var grovt regelbrytande.
Nyheter du själv skickat in, eller godkänt, har extra info under "Medlemsalternativ" som visar vem som godkände nyheten samt XPn den fick. Detta om du sedan har kommentarer till moderatorn (exempelvis stavfel eller dylikt).
För tillfället ligger inga nyheter där -- de som finns är de som skickades in med Fuska.nus gamla nyhetsfunktion 2006 och tidigare.

Mycket nöje!

/Fredrik



| Tänk | Skriv | Rätta | Skicka | Vänta |

FIQ - medlem

(Inspirerad från signatur av Anti)

23/04 -13 07:09 MartinMilk

MartinMilk Forummoderator

17341 XP 1623 inlägg

försent

Första intrycket är ju att det bara är fullsmockat med reklam


Senast redigerat 23/04 -13 07:10

Wii U PS4 XBone PC

23/04 -13 08:18 Fuska-nu

Fuska-nu

1 XP 16411 inlägg

Skrivet av den borttagna medlemmen Pudkip

MartinMilk skrev:
försent

Första intrycket är ju att det bara är fullsmockat med reklam

Folk gör ju ändå trådar om det, så vad blir det för skillnad förutom att det blir mycket lättare att hitta nyheterna?


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar