Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Veckoutmaning: Vecka 15

07/04 -13 12:11 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Vinnaren förra veckan blir Forza som vinner 50 XP för en grym tid på 7.7 sekunder! Tätt följt av gosseN som får 30 XP och mariobros1 som vann 20 XP! Grattis!

Efter rekordmånga deltagare förra veckan så är det nu dags att fortsätta; denna gången vänder vi oss till det senaste spelet i den populära The Legend of Zelda-serien: Skyward Sword.

Koloktos skrev:
Långt inne i templet Ancient Cistern i The Legend of Zelda: Skyward Sword så hittar du denna dödsfällan även känd som Koloktos. Som tur är slipper du hålla på i templet, men däremot så måste du ta dig till öknen för att köra en Boss Rush mot denna farliga fiende. Vinnaren är helt enkelt den som klarar döda honom på snabbast tid, och överlever historien.


Du postar ditt bidrag i denna tråden i form av en bild eller video senast lördagen den 13 april klockan 12:00. Vinnare utses söndagen den 14 april i samband med att nästa veckas utmaning görs tillgänglig. Tänk på att "best times" inte räknas utan att det är den tid som du klarar få under veckan framöver som räknas. Lycka till!

08/04 -13 12:27 Forza

Forza

9477 XP 539 inlägg

Tackar :) första utmaningen jag deltagit i, väntar på att de ska komma halo utmaning fortfarande :P men får ta tag i månadsutmaningen.(Vilken dryg de var)

>>>http://www.youtube.com/user/ImagineTunez<<<
Awesome Muisc Everyday!
The Music that you haven't heard yet.

08/04 -13 21:04 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Vi i administrationen har knappast alla spel, det är nog egentligen så att vi saknar alla AAA-titlar tillsammans också. Därför är det extra svårt för oss att hitta utmaningar till en del spel - exempelvis Halo.

Skulle du ha något förslag eller en idé på utmaning så är du välkommen att skicka den till någon av oss. Vi kommer däremot diskutera igenom den och möjligtvis göra om den helt, så man inte ska få en "fördel" i sin egna utmaning. Men lite idéer och förslag på utmaningar tar vi alltid emot, sen om de används och hur de används blir en helt annan fråga.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar