Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Månadsutmaning: Februari

03/02 -13 12:05 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Det är dags för Fuska.nus andra månadsutmaning. Förra månaden var det The Legend of Zelda som gällde, och där lyckades Chizu klara utmaningen. Han har tilldelats 100 XP samt äran för att ha vunnit första månadsutmaningen bland Fuska.nus spelutmaningar!

För denna månaden vänder vi oss till The Sims 3. Nu ska ni bevisa att ni verkligen har de perfekta generna och kan föra vidare dessa.

Perfekta gener skrev:
Som de flesta säkert vet går The Sims ut på att skapa en hel släkt och ta hand om sin familj. Du ska nu skapa en sim med en speciell hårfärg och ögonfärg, och sedan se till att föra vidare dessa gener till nästa generation. Samtliga simmar som för vidare generna måste ha egenskapen Gillar inte barn och andra egenskaper ska slumpas fram. Tänk på att både hårfärg och ögonfärg ska passa in!

Det är inte tillåtet att använda några fuskkoder, med undantaget resetsim, moveobjects och byggfusk (exempelvis constrainfloorelevation). Det är inte heller tillåtet att gifta sig med en annan sim som har samma hårfärg eller ögonfärg som den sim du skapat - men förövrigt får man gifta sig med vem som helst. Tänk på att ha en unik hårfärg och ögonfärg (inte blåa ögon och brunt hår)!

Den första simmen som du skapar ska ha egenskapen "Gillar inte barn" och övriga egenskaper ska vara slumpade. Den måste dessutom vara en ungdom eller vuxen när du skapar den. Vinnaren är den som lyckas behålla samma hårfärg och ögonfärg i flest generationer.


Du bevisar att du genomfört utmaningen genom att posta bilder på varje sim för varje generation eller video där man ser hur många generationer som har denna hårfärg och ögonfärg. Ditt bidrag måste vara postat i denna tråden innan den 2 mars klockan 12:00. Vinster delas ut dagen efter, det vill säga den 3 mars, i samband med att nästa utmaning publiceras.


Senast redigerat 03/03 -13 12:09
03/02 -13 20:23 Silver_

Silver_

3840 XP 1019 inlägg

Härligt med The sims 3! Ska håret och ögonen matcha varandra, eller ska dessa vara av olika nyanser?

(:=           
):=
|:=

03/02 -13 20:26 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

De kan vara av valfria färger och behöver inte matcha varandra, däremot måste de fortfarande vara unika. Det går inte ha vanlig ögonfärg och en ovanlig hårfärg, utan både hårfärg och ögonfärg måste vara ovanliga. De kan däremot givetvis vara samma.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar