Shopping cart

Magazines cover a wide array subjects, including but not limited to fashion, lifestyle, health, politics, business, Entertainment, sports, science,

AI

AI-trenden accelererar med nya modeller och verktyg

2 Mins Read

Microsoft utmanar OpenAI med ny AI-modell

Microsoft utvecklar för första gången en egen stor AI-modell, MAI-1, med 500 miljarder parametrar, för att minska beroendet av OpenAIs teknik. De investerar också i infrastruktur för att träna storskaliga AI-modeller, inklusive ett superdatorprojekt kallat Stargate.

Uppdateringar av Devin ger mer kontroll och samarbete

Devin, den autonoma AI-programmeraren från Cognitive Labs, får nya funktioner som interaktiva användargränssnitt och webbaserad kodredigering, vilket ökar flexibilitet och samarbetsmöjligheter.

USA satsar på digitala tvillingar för chiptillverkning

Regeringen i USA har anslagit 285 miljoner dollar till forskning och utveckling av digitala tvillingteknologier för att förbättra halvledartillverkningen. Detta stödjer innovationsprojekt och arbetskraftsutbildning inom halvledarsektorn.

Rabbit R1 kritiserad för otillräckliga funktioner och dålig batteritid

Rabbit R1, en AI-bärbar enhet, har fått kritik för begränsad appintegration, underutvecklade funktioner och dålig batteritid, vilket gör den till ett mindre tilltalande alternativ än andra AI-enheter.

Personlig AI-assistent med Apple Shortcuts och Llama 3

Ett verktyg som gör det möjligt för iPhone-användare att skapa en personlig AI-assistent som använder Apple Shortcuts, Cloudflare Workers och Llama 3-språkmodellen för att hantera olika uppgifter och interaktioner direkt från telefonen.

Comments are closed

Liknande artikeler