Shopping cart

Magazines cover a wide array subjects, including but not limited to fashion, lifestyle, health, politics, business, Entertainment, sports, science,

Konsol

Kampanj för gaming: Köp bundle och spela utan konsol

1 Mins Read
Ett av de bästa erbjudandena från Amazons kampanj, Prime Big Deal Days, är fortfarande tillgängligt. För 750 kronor kan du få ett paket som inkluderar en Xbox Wireless Controller (värde 600-700 kronor), en Fire TV Stick 4K (värde 500 kronor) och en digital voucher för en månads Xbox Game Pass Ultimate (värde 170 kronor). För 800 kronor kan du få samma paket men med en Fire TV Stick 4K Max (värde 600 kronor). Detta erbjudande fungerar som en startpaket för Xbox Cloud Gaming då Microsoft lade till Xbox-appen på vissa Fire TV 4K-enheter tidigare i juli.

Det finns inget slutdatum för dessa paket, så de kan försvinna när som helst. Även om du inte är intresserad av Xbox Cloud Gaming kan Amazons erbjudande vara värt att titta på, särskilt om du är i behov av en ny Xbox-kontroller och en Fire Stick, då det just nu är mer ekonomiskt att köpa dem tillsammans.

Comments are closed

Liknande artikeler