Shopping cart

Magazines cover a wide array subjects, including but not limited to fashion, lifestyle, health, politics, business, Entertainment, sports, science,

Konsol

### Ny merch och Lego-set inför ”Wicked” premiär

1 Mins Read
Den efterlängtade filmatiseringen av ”Wicked” har premiär den 22 november och det kommer att släppas en mängd nya produkter kopplade till filmen. Förutom att filmen delas upp i två delar, med den andra delen planerad till november 2025, släpps en rad Lego-set och bokboxar.

Bland de mest uppseendeväckande produkterna finns ett Lego-set med figurer av Glinda och Elphaba för 550 kronor som lanseras den 1 oktober, samt en stor dukgård med ett trevåningshus för 1 200 kronor. Det finns även ett spel inspirerat av ”Wicked”, och du kan förbeställa titlar som ”Wicked: The Game” för 300 kronor.

Samla även på böcker som ”Wicked Series Box Set” innehållande alla fyra originalromaner för cirka 800 kronor. I tillägg ges nya hårdbackade utgåvor av böcker med vacker design och illustrationer.

Prequel-boken ”Elphie: A Wicked Childhood” planeras att släppas den 25 mars 2025 och ger fans en djupare inblick i Elphabas barndom. Med en mängd nya produkter på väg till marknaden är intresset för ”Wicked” starkare än någonsin.

Comments are closed

Liknande artikeler