Shopping cart

Magazines cover a wide array subjects, including but not limited to fashion, lifestyle, health, politics, business, Entertainment, sports, science,

VR

### Framtiden för XR och AI: En revolution på gång

1 Mins Read
Generativ AI och XR (utvidgad verklighet) konvergerar för att skapa en ny värld av möjligheter. AI fungerar som en intelligensbakgrund för XR, vilket ger användarna mer dynamiska och interaktiva upplevelser. Snap har introducerat verktyg som GenAI Suite för att underlätta skapandet av 3D-modeller och snabba upp arbetsflöden för kreatörer.

AI kan revolutionera hur vi upplever XR genom att generera AR-erfarenheter baserat på röstkommandon, vilket skiljer sig från dagens förbestämda upplevelser. Detta skapar en mer flexibel och användarcentrerad miljö där information kan hämtas på begäran, vilket ytterligare kan utveckla AR:s nytta.

För kreatörer fungerar AI som en kreativ assistent som hjälper till att övervinna flaskhalsar i 3D-innehållsproduktionen. Tidigare koncept, som en ”builder bot” för 3D-världar, kan bli verklighet med AI:s hjälp. Samtidigt utforskar kreatörer inspiration genom att använda generativ AI för att designa AR-linser.

Det är tidigt i denna utveckling, men framtiden ser lovande ut. Snacka om att följa med i teknologins utveckling! För mer insikter, se hela rapporten [här](https://artilleryiq.com/reports/generative-xr-ai-spatial-computing-converge/).

Comments are closed

Liknande artikeler