Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WWE Smackdown vs. Raw 2009

Xbox 360
WWE Smackdown vs. Raw 2009
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    7 november 2008
  • Utvecklare
    Yuke's
  • Antal ägare
    8
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.8

Speltest av muztang

Inskickad av muztang den 12/01 -09 02:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är ett brottningsspel och du ska spela som en brottare. Det finns olika spellägen. "Road to Wrestlemania" är nytt för i år med det här spelet och då är det en separerad storyline för just den du väljer det finns 6 st olika wrestlare man kan vara. Det finns också karriär läge där du ska vinna så många bälten du kan. Då får du välja vilken wrestlare du vill. Du kan även vara tjejerna.

Sen finns det också vanliga matcher att välja bland. Det finns över 70 olika matcher du kan köra. Och nytt för det här spelet är Inferno match där det är eld runt ringen.

Det finns också bonusar som du kan låsa upp genom att spela "Road to Wrestlemania". Det du får göra då är att klara saker till ex gör så att nån börja blöda och vinn matchen och klarar du det då kan du låsa upp nya wrestlare och arenor.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är det roligaste i den SvR (smackdown vs raw) serien och dom har verkligen lagt ribban högt inför nästa spel som kommer. Det jag inte gillar med spelet är att dom tagit bort GM (General manager) mode. En annan sak som är minus är att det är så lite wrestlare man kan köra "Road to Wrestlemania" med men det kommer säkert fler till nästa års utgåva.
En bra sak är att dom har infört den nya sortens match Inferno match som är jätte roligt.

Betyg till spelet
Grafiken är bra men inte den bästa. Dom kunde ha jobbat lite mer med den. Men i det här spelet har dom gjort det så bra med att fall man har tex Rey mysterio som brottar ner Undertaker. Då tar han över huvudet det gjorde han inte förut för han tog igenom ansiktet. Det är ett plus med grafiken i år.
Spelkänslan är superbra. För när man gör sin finishing move så börjar publiken hurra och man får nästan gåshud.

Ljudet är bra eftersom den man spelar som pratar. Förut då var han tyst när han skulle säga något. I år är det mycket bättre och man hör verkligen slagen och kommentatorerna hörs verkligen jättebra.

Hållbarheten är enormt grym eftersom man kan spela med varenda gubbe i Karriär läge och det tar säkert minst en timme per gubbe så det är grymt bra.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10