Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inViva Pinata

Xbox 360
Viva Pinata
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  1 december 2006
 • Utvecklare
  Rare
 • Antal ägare
  81
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.2

Speltest av jojol96

Inskickad av jojol96 den 24/05 -09 11:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Det första man får göra är att få ta hand om en gammal markplätt. På din lilla gård kommer en flicka gå runt (Leafos) om du trycker på henne med A-knappen så pratar du med henne. Efter ett tag kommer hon ge dig en spade. Då kan du börja luckra upp den gamla uttorkade jorden. Sedan kommer Leafos ge dig ett gräsfrö paket så du kan plantera gräs. Det kommer även dyka upp en karaktär som heter Seedos, om du pratar med honom (på samma sätt som med Leafos) så kommer han ge dig frön.Plantera dom och vattna. Efter ett tag kommer det komma Pinator till din gård. Whirlm kommer om 10 % är av jord eller gräs, ekorrar kommer om du har hasselnötter, och ibland när du får Garden improving (när du har varit duktig och hållt på mycket med gården får du det) kan det hända att djuraffären får in nya djur.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker jättemycket om det här spelet. Jag skulle vilja kunna ta med det varje gång jag åker till pappa, tänk om det fanns ett sätt att ta med Viva Pinata varsomhelst... Då skulle jag ta med mig det till skolan, badhuset, fester, till kompisar, ja överallt. Nu finns det ju på Nintendo DS, men det har ju inte jag...

Betyg till spelet
1. Grafik: Grafiken är jättebra. Färgerna är underbara. Färgerna på djuren, på husen och på växter helt underbart! Och kontrasten är också bra.
2. Spelkänsla: Spelkänsla = Underbar! Ja det finns inte mycket mer att säga!
3. Ljud: Ljud fick en 9:a efter som jag gillar ljudet av fågelkvitter och den vackra musiken men jag gillar inte ljudet när elakingar spotter ut sura godisar och fyller igen sjöar.
4. Hållbarhet: Hållbarheten är perfekt. Det går knappt att sluta när man börjat att spela eftersom det jämnt händer nya saker!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10