Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inTony Hawk's Project 8

Xbox 360
Tony Hawk's Project 8
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  7 november 2006
 • Utvecklare
  Activision, Neversoft Ent.
 • Antal ägare
  76
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av SBTK

Inskickad av SBTK den 22/02 -10 18:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en helt vanlig skejtare som drömmar om att bli proffs. Du träffar ett proffs som hjälper dig och det dröjer inte långt tills din första sponsor kommer. Din största dröm är att hamna i Tony Hawks nya team, Project 8, där de åtta bäst rankade skejtarna i hela USA får vara med. Du börjar på rank 200 och klättrar långsamt upp får att äntligen hamna bland de åtta bästa. För att gå upp i rank ska du klara uppdrag som är utspridda över hela spelet. Du kan även spela online.

Vad jag tycker om spelet
När jag först spelade det tänkte jag "Wow, detta är helt klart det bästa Tony Hawk-spelet!". Det finns en ny funktion i spelet, att man kan göra sitt egna flip-trick. Man hamnar i focus-mode och drar spakarna åt olika håll för att brädan ska åka åt olika håll. Jag tyckte verkligen om uppdragen också, även om de kan vara enformiga. Det är också häftigt att man befinner sig i samma stad hela tiden, men man låser upp nya ställen som en skola, ett ghettoliknande ställe, en fabrik och en skatepark. I det tidigare spelet, American Wasteland, så måste man åka en bit eller ta bussen till de olika delar, men här sitter hela staden ihop.

+ Nya tricks
+ Bättre grafik
+ Sponsorer

- Enformigheten
- Tidskrävande
- Att få toppoäng på vissa uppdrag är näst intill omöjligt

Betyg till spelet
• Grafik:
Grafiken sticker ut från de äldre Tony Hawk spelen och det är mycket snyggare gjort. Inga stora pixlar i ansiktet m.m. Det är också nytt att när man bailar (misslyckas med ett trick och ramlar) så kan man bryta ben.

• Spelkänsla:
Man fastnar ofta vid att komma på sitt egna trick, som beskrivs ovan. Det är lätt att göra tricks och när man behöver göra ett trick för ett uppdrag står det alltid hur man ska göra det. Det krävs teknik för combos, men det är alltid roligt.

• Ljud:
Ljudet är väldigt bra, man kan ofta höra någon ropa om man är nära ett viktigt uppdrag. När man slår sig och bryter ben så hör man kraschljudet. Också när man gör en ollie så hör man brädan slå i marken.

• Hållbarhet:
Som beskrivs innan så är enformigheten det största problemet. Det är inte roligt att försöka om och om igen med samma saker som du klarade för 10 minuter sen. Även om man sitter som fastklistrad de första 30 minuterna så tröttnar man efter att man klarat ut spelet. Det enda som gör spelet värt att spela är väl när man vill få toppoäng på de uppdragen man inte klarat ännu.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7