Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in















Tony Hawk's Project 8

Xbox 360
Tony Hawk's Project 8
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  7 november 2006
 • Utvecklare
  Activision, Neversoft Ent.
 • Antal ägare
  76
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 09/07 -07 15:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man ska stiga i ranking till de 8 bäsa oupptäckta skejtarna i värden. Detta gör du genom att klara uppdrag på svårigheterna Easy, Medium eller Sick. Efterhand som du stiger i level så kommer du få olika sponsorer. Av dem får du kläder, skor och decks. Alltså olika bilder under brädan.

Vad jag tycker om spelet
jag tycker att spelet är det klart bästa av de alla Tony Hawk spelen som finns. Det är 8 stycken inklusive det här spelet. Det ny rankingsystemet är kul, och mobilen är riktigt cool. Men det jag gillar allra bäst är "Nail the Trick". Det är den grej som gör att allting blir i slow motion och du får precions-kontroll över fötterna. Det såm är riktigt bra är att man för pengar av civilesterna när man gör snygga trick.

Betyg till spelet
Jag säger bara att du mååste kööpa deet! Grafiken är riktigt härlig. Den kan inte bli bättre!! Spelkänslam får också en tia för att den är i världsklass! Det känns som om du står på brädan! Ljudet är också riktigt bra. Man hör varända detalj! Rullandet från hjulen, Den hårfuna skillnaden om man ökar farten lite, sorlet från publiken när man kör ett demo (en skejtaruppvisning). Hållbarheten är bääääst. Du har aldrig utforskat hela spelet. Du hittar alltid nya ställen dålda någon stans! Åter igen; köööp deeet!!!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10