Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent

Xbox 360
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 oktober 2006
  • Utvecklare
    Ubisoft Shanghai
  • Antal ägare
    36
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av Zackey

Inskickad av Zackey den 31/07 -07 12:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Sam Fischer, den bästa agenten för organisationen NSA (National Security Agency). Du startar genom att spela en introduktions bana som är precis som alla vanliga Splinter Cell banor, du avklarar uppdraget så fint som möjligt men endå effektivt. Efter den banan så börjar ditt riktiga dubbel liv.

Du sätts i fängelse för att komma i kontakt med en terrorist vid namn Jamie Washington, som är medlem i en terror organisation som heter JBA (John Browns Army) du hjälper honom att fly och blir då själv intagen som en medlem i JBA. Du kommer att träffa resten av medlemmarna från JBA väl inne i deras HeadQuarters i New York city.

Det nya med detta spel är att du nu kan tvingas att välja mellan om du ska lyda terroristerna eller om du ska lyda NSA. JBA och NSA kan komma att kräva att du utför samma uppdrag samtidigt, och som ett exempel på det så tar vi andra "riktiga" banan (JBA HQ - Part 1) Du tvingas att välja om du antingen ska skjuta ihjäl Helikopter piloten som ni snodde från fängelset eller om du ska lyda NSA och vägra. Alla beslut du gör får olika konsekvenser och dem kan avgöra hur spelet kommer att sluta för nu så finns det ett flertal alternativa slut!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är riktigt bra och roligt, mycket bättre än tidigare spel, dock så känns det som att spelet egentligen inte är klart för jag tycker att spelet är oerhört kort, och man har inte många banor som man är ute på fältet vilket man är van vid från tidigare Splinter Cell spel. Men nu så har man istället fått andra funktioner och dem kombinerar ut varandra ganska bra tycker jag.

Betyg till spelet
Grafiken är inte den bästa jag sett, men den är ändå ganska bra. Tror att ett så stort tv-spelbolag som Ubisoft kunnat prestera lite bättre vad gäller den frontän, men jag är ändå nöjd med grafuiken.

Spelkänslan är grym, för första gången så kan man leva ut sin fantasi om hur det skulle vara att vara en dubbel agent. Så nu får man chansen att vara dem onda också, vilket jag tyckte var riktgit efterlängtat.

Ljudet är riktigt bra, finns ingenting att klaga på. Så jag vet inte riktigt vad jag ska säga där, förutom att det är bra och trovärdigt. Då man kan spela in andras röster för att låsa upp dörrar osv.

Hållbarheten är bara halvbra, jag tycker att spelet känns halvfärdigt för det känns som att dem trycker på alt på slutet och ser till så att allting händer på dem sista två uppdragen eller nåt. Skulle gärna se fler uppdrag, annars så skulle det vara perfekt för det är inget spel man tröttnar på så lätt.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10