Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Lord of the Rings: Conquest

Xbox 360
The Lord of the Rings: Conquest
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    16 januari 2009
  • Utvecklare
    Pandemic Studios
  • Antal ägare
    27
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av David

Inskickad av David den 17/07 -09 17:23

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta Sagan om ringen spelet så finns de ett spel då du är de goda och ett där du är de onda. Spelet går ut på att utkämpa olika slag och vinna över dina fiender genom att ta över olika baser. De är som Star Wars Battlefront spelen. De är nämligen samma tillverkare som gjort detta spel. Du får spela banor som Helms Deep, Minas Tirith, Svarta porten. När du har klarat t spelet med de goda, så låser du upp de onda. På de onda spelet börjar du precis innan Frodo ska kasta ringen i Domedagsberget och då går de där ut på att ta ringen och sen ska man börja om på nytt att ta över hela Midgård.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är riktigt roligt och även om man har spelet liknande spel förut och då tänker jag på Sagan om ringen och konungens återkomst så går de inte jämföra med detta. De är mycket bättre gjort och de finns fler funktioner, mer kombinationer på attacker som du kan utföra och såklart mycket snyggare gjort som gör att spelet blir oslagbart.

Betyg till spelet
Grafiken är helt perfekt, de ser riktigt bra ut, både platser, gubbar ser bra ut. Absolut ingen att klaga på.

Spelkänslan är också riktigt bra, du lever dig in i spelet och när du är på olika platser i Midgård så känner du igen dig från filmerna och de är de som göra att man lever sig in i detta spel.

Ljudet är otroligt bra, även om musiken är samma som de flesta andra Sagan om ringen spel så tröttnar jag inte på ljudet. Även berättaren(Elrond) är intressant att lyssna på.

Hållbarheten är de ända som jag har att klaga på när de gäller detta spel. Efter man klarat spelet så finns de inte så mycket att göra. Spelet är tyvärr lite kort. Men som tur är finns de snabbspel där du kan spela onda mot goda och sen kan du även spela online.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10