Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls V: Skyrim

Xbox 360
The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    11 november 2011
  • Utvecklare
    Bethesda Game Studios
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.5 -

Fler fusk

Tips: Levla upp snabbt

Inskickat av Fuska-nu den 07/01 -12 23:58

Jag ska nu förklara hur du på ett enkelt sätt kan "fuska" dig upp i level. Ett mycket bra tips om du är i låg level och vill bli starkare.

Karaktären du valt spelar ingen roll, du måste vara över level 15. Gå till Witherun, utanför själva staden finns det en vagn med en man. Gå till vagnen, betala 50 guld och välj sedan att åka till Winterhold. Bakom Winterhold, lite till vänster, finns det en grotta som heter Septimus Signu's Outpost, gå in i grottan.
Där kommer du att få göra två quest av en äldre magiker. Det första är att du ska ta tillbaka Elder Scroll. Den äldre magikern berättar vart du ska.
Det andra questet är att du ska få tag i olika Blood utav vissa karaktärer. High Elf-, Orc-, Falmer-, Dark Elf- och Wood Elf Blood. Gå sedan tillbaka till grottan och ge blodet till magikern. Där öppnas en dörr och innanför dörren finns en bok som heter Oghma Infinium.

Köp huset i Witherun hos den äldre mannen i slottet i staden, det kostar 5000 guld. Köp sedan till en bokhylla av samma man. Gå sedan till huset som ligger precis över huvudingången till staden. Placera in Oghma Infinium i bokhyllan, och välj vilken stat du vill uppgradera. Sedan när du tar tillbaka boken från bokhyllan så ska du trycka på "Dont Read". Då så får du tillbaka boken och kan göra om proceduren igen. Gör du fel här så försvinner boken, så ett tips är att spara före du gör detta.

Det är viktigt att du gör exakt så som det står i texten, annars kommer inte detta fungera, tyvärr. Minsta lilla fel och boken kan vara borta.

Fusket har betyget 8.67 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.