Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls IV: Oblivion

Xbox 360
The Elder Scrolls IV: Oblivion
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 mars 2006
  • Utvecklare
    Bethesda Softworks
  • Antal ägare
    250
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 04/01 -10 21:36

Handling / story / vad man gör i spelet
I början så hamnar man i en cell i fängelset i huvudstaden Imperial City. Man får inte veta varför man har hamnat i fängelse vilket jag tycker är lite konstigt, men men. Man måste gå fram till fängelsegallret och så börjar man prata med en galning. Han kommer att säga att vakterna kommer till en.

När vakterna kommer måste man ställa sig vid fönstret. Man har tydligen hamnat i kungens flyktväg (som är i cellen). Kungen har en flyktväg eftersom att han blir jagad av assassins (lönnmördare) så han ska rymma. Sedan är det bara att lyssna på kungen och hans vakter!

När du kommit ut ur kloakerna kan du göra vad du vill!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Oblivion är en av de bästa spelen i världen. Ni kanske tycker att jag överdriver, men jag älskar det! Jag tycker att ni ska pröva att spela det. Eftersom att jag har precis blivit medlem så är det här det första jag gör och då borde man förså att jag gillar det. Jag tycker att spelet förtjänar 10/10. Jag skulle ha gett det mer, men eftersom det bara finns till tio så blir det så!

Betyg till spelet
Grafiken: Jag ger grafiken 9/10 eftersom att gräset vattnet, huden och allt möjligt ser verkligt ut så förtjänar det 9/10!

Spelkänslan: Wow. Om man rider på en häst så känns det som om man själv sitter och guppar i sadeln och om man slår med svärdet eller sjuter med en pilbåge så känns det som om det är man själv som svingar svärdet eller spänner bågen!

Ljudet. Är säkert bättre än spelkänslan. Jag tycker att det låter som om det är på riktigt när man skuter iväg pilen och om man välter ett glas så låter det verkligt när man rider så hör man hur hovarna bankar i marken och om man simmar hör man vattnets vågor!

Hållbarheten ger jag 10/10 eftersom att det finns nästan 900 uppdrag och när man har gjort alla uppdragen så kan man fortsätta att latja runt lite. Förresten så tar det lång tid att klara alla uppdragen, men man kan ändå latja mellan uppdragen så man behöver inte göra uppdragen tätt efter varandra!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9