Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Elder Scrolls IV: Oblivion

Xbox 360
The Elder Scrolls IV: Oblivion
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  24 mars 2006
 • Utvecklare
  Bethesda Softworks
 • Antal ägare
  250
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.3

Speltest av martin1014

Inskickad av martin1014 den 15/03 -08 19:01

Handling / story / vad man gör i spelet
The Elder Scrolls IV: Oblivion är det fjärde spelet i Elder Scrolls-serien. Det är ett typ medeltids-rollspel och man hoppar runt och gör quests. Eller så kan man följa "storyn" som är att Emperor Uriel Septim's (tror han stavas så) alla söner har blivit dödade av Assassins, och nu är det han som står på tur. Du blir vittne till Uriel Septim's död men innan han dör får du Amulet of Kings som du ska ge till en präst - Jauffre. Jauffre säger att du ska gå till Martin. Martin är Emperor's sista son, och Martin vet inte ens om att han är sån till honom. Han blir den nya Emperor och sen går det ut på att döda Prince of Destruction och hjälpa Martin.

Vad jag tycker om spelet
Enligt mig så är Oblivion ett av de bästa Rollspel som gjorts, det säger de flesta om sina favoritspel, men det här är verkligen det. Det finns så mycket att göra och spelet tar inte slut förrän till man själv vill det. En till sak som är bra är att man kan vara "hemlig" på det här spelet, som man inte kan på vilket spel som helst.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra, jag hade det till dator först men mitt grafikkort var för dåligt så jag köpte det till 360 istället (det säger sig självt).

Spelkänslan är nog spelets höjdpunkt, t.ex. ibland kommer det bara fram en person och börjar snacka med en, det enda är att när man väl snackar med dem så om de börjar skratta så ser man inte att dom skrattar, de öppnar bara munnen medan ljudet hörs.

Ljudet är väl helt okej men ibland när man snackar med en person så försvinner ljudet.

Hållbarheten är härlig, det finns väldigt mycket saker att göra så det tar ju aldrig slut?

Man måste ha Oblivion, det kostar 250 spänn på webhallen (finns endast i stockholm) eller så kan du köpa det begagnat på blocket eller nåt för 100 spänn, och det är värt dubbelt så mycket.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9