Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Street Fighter IV

Xbox 360
Street Fighter IV
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 februari 2009
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.5

Speltest av Meddo

Inskickad av Meddo den 04/09 -09 07:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Världsfighting spelet är äntligen tillbaka efter 10 långa år. Den här gången erbjuder Capcom nya krafter och rörelser till alla nya och gamla karaktärer inom Street Fighter-serierna. Alla karaktärer har sina egna historier och bakgrunder som binder de samman.

Supermätaren från de gamla spelen finns med i fyran också (som fylls genom att slå motståndaren). Men det finns även en nya mätare, så kallad Revenge-mätaren. Den fylls bara när man får stryk från motståndaren. Tro mig, alla karaktärer har grymma Revenge-rörelser.

Det finns någonting nytt i spelet som alla karaktärer har, nämligen Focus Attack. Den har chans att undvika ett skott/slag från motståndaren, och den har chans att fälla ner motståndaren. Den är nyttig om man använder den rätt. Det finns däremot Dash också. Fungerar bara om man trycker snabbt två gånger mot vänster eller höger.

Vad jag tycker om spelet
Hitta en gubbe du tycker passar bra till dig. Träna med den och hitta på dina egna combos. Bli en bra Street Fighter och börja möta andra människor runt i hela världen. Kör turneringar och bli mästare i Championship Online Mode, eller höj upp din rank genom att slåss i Ranked Match Online Mode, eller spela vanliga matcher mot de du helst vill möta.

"Det" är anledningen till att jag älskar spelet så mycket.

Betyg till spelet
Grafiken är suverän för att den är mycket bättre jämfört med de gamla Street Fighter-spelen, så den får en 8a!

Spelkänslan är bra när man väl har lärt sig alla Basic Moves. Men innan det så är det svårt att lära sig och det tar riktigt lång tid, så den får en 7a!

Ljudet är det bästa i spelet. Utan hemmabio är den strålande, men med hemmabio blir det världsklass. Man får gåshud varje gång man slår/skjuter. Så den får en 10a!

Hållbarheten är också riktigt bra. Jag har aldrig tröttnat på spelet sedans jag köpte den. Jag har aldrig sagt: ''Jag orkar inte köra Street Fighter IV, jag kör hellre den här''. Men ibland blir det lite störigt när man möter människor som gör samma rörelser om och om igen, vilket får en att bli uttråkad och stänger av spelet. Så den får en 9a!

Tack för de som har läst mina åsikter om spelet. Jag hoppas alla blir nöjda, men som sagt. Alla har sina egna smaker. Här är ett tips till de som tvivlar på att köpa Street Fighter IV:
Köp det!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7