Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: The Force Unleashed II

Xbox 360
Star Wars: The Force Unleashed II
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    29 oktober 2010
  • Utvecklare
    LucasArts
  • Antal ägare
    13
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av zax858 den 13/12 -10 21:00

Hur du dödar "The Gorog":

När du möter honom så ser du att han har "klockor" på händerna. Det står även två torn bakom honom. Först så ska du bara undvika hans attacker, sedan kommer han att fastna med handen i marken och då ska du använda "Force Lighting" på hans "klocka". Då kommer han att lyfta upp handen och du ska då använda "Force Push" och blåsa hans hand till en kedja som sitter i ett av tornen. Gör sedan samma sak med andra handen och huvudet. Efter det kommer han att slita sig loss och du ska nå hans huvud och hugga loss en plåtplatta.

Sedan kommer du att vara uppe på en bro (då har "The Gorog" rest sig upp så att han är i samma höjd som du). När du är på bron så ska du springa mycket sidledes och använda "Force Lighting" på honom. Tillslut kommer han att slå sönder em byggnad till höger om dig. Gå förbi där så kommer du att se flera avsatser. Hoppa upp på dem så kommer du ut på en stor glasskiva, där ni fortsätter att slåss.

Sedan kommer "The Gorog" att svälja general kota och hoppa ut från arenan. Då kommer du att följa efter (ni kommer att falla i luften hela tiden). När du faller så måste du döda honom innan han dödar general kota. När du ska döda The Gorog så ska du använda "Force Lighting" eller "Force Push".


Hur du skadar darth vader:
- "Dasha" sidledes fram till honom och slå honom (han reagerar långsamt).

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

Mihawk den 16/12 -10 14:16
dem säger vad du ska göra på bossen gorog noob.... varför behöver du guida när dem säger de? och de med darth vader man kan lika gärna på springa upp mot honom och slå

SmartAss den 31/12 -10 00:54
Jag tycker alla star wars spelen blir sämre och sämre hoppas att star wars old republick blir bättre

rajman den 12/01 -11 18:59
Skriver fuska.nu medlemmarna in fuska bara för att få xp eller för att dom verkligen inte tror att folk kan alla dessa svin simpla saker som man INTE kan missa i spelen för att dom säger det rakt ut??

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.