Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: The Force Unleashed

Xbox 360
Star Wars: The Force Unleashed
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 september 2008
  • Utvecklare
    LucasArts
  • Antal ägare
    70
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av rajman

Inskickad av rajman den 05/11 -09 20:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Star Wars: The Force Unleashed utspelar sig mellan Episode 3 och Episode 4. Du spelar som Darth Vaders "Secret Apprentice" som av sin mästare - Darth Vader - får i uppdrag att leta rätt på och döda dom kvarlevande Jedis som efter order 66 har gömt sig på olika planeter över hela galaxen, i stort sätt alla kända från filmerna.

Under uppdragen så får man slå sig fram genom dom läckra Star Wars-miljöerna och besegra fiender och samla på sig olika saker som Holocrons - som man kan hitta på svåråtkommna ställen - som man låser upp olika saker med och bl.a SaberCrystals som gör att du kan ändra färgen på ditt lasersvärd.

Till sin hjälp på uppdragen har "Secret Apprentice" (som även kallas Star Killer) sin nya pilot Juno Eclypse, som flyger dig vart du än ska åka på dina uppdrag, och sin droid, PROXY, som är en träningsrobot som är programmerad och har som huvuduppdrag att döda Star Killer(?).

Till en början så är Star Killer ond och lojal till Darth Vader, men allteftersom spelet har sin gång så börjar han dra sig mer och mer till den ljusa sidan. I början har Star Killer grundkrafterna som ForceGrip/ForceThrow och ForcePush, men senare så kommer du att lära dig nya krafter bl.a. ForceLightning och ForceRepulse plus en mängd olika ForceCombos.

Vad jag tycker om spelet
Själv så tycker jag att det här spelat är riktigt, riktigt grymt! Bland dom (om inte DET) bästa Star Wars-spel som jag har spelat! Det här spelat är hyfsat nytt och har fått väldigt bra kritik så jag förmodar att dom flesta redan har det, men till dom som inte har det: Köp det eller skaffa det på nåt annat sätt.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är riktigt, riktigt bra, med alla highlights, spegelbilder och hela köret. Alltså blir det hela mer verklighetstroget även om Star Wars i sig inte är det (grafiken får en 10:a)

Spelkänslan: Jag vill inte säga att jag lever mig in i spelet direkt, men man få sig en riktigt bra Star Wars-känsla från all miljöerna och allt (spelkänslan får en 8:a)

Ljud: Som dom flesta säger - och jag håller med - så levererar LucasArts mästerligt ljud. Från när man springer och går, när fienderna skjuter och pratar, saker som sprängs, när man viftar med lasersvärdet. Allt är väldigt bra. Musiken också, det är olika musik beroende på vad som händer t.ex. när man har dödat en del fiender på ett ställe och musiken är tyst och när man möter nya på ett annat ställe så blir det annan och högre musik (ljudet får en 10:a)

Hållbarhet: Star Wars: The Force Unleashed är ett lagom långt spel, så man hinner göra mycket i det innan det tar slut, vilket är väldigt bra. Spelet är såpass kul och bra gjort att man har svårt att tröttna på det (hållbarheten får en 8:a)

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8