Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Skate 3

Xbox 360
Skate 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    14 maj 2010
  • Utvecklare
    EA Black Box
  • Antal ägare
    22
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 8.8

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 16/07 -10 22:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Din spelare har anländit i en ny stad: Port Carverton. Och det första han gör är att slå sig halvt fördärvad...

Självklart så öppnas det tredje spelet i serien likadant som föregångarna dvs med en riktigt välgjord och rolig introfilm där skatarna som kommer delta i spelet bjuder på sig själva och framförallt presenteras för den som ska spela. I början av spelet så får du hjälp av en man vid namn Coach Frank som i verkligheten spelas utav Jason Lee som är en känd gammal skatare men som också har varit med i den kända serien ''My name is Earl''. Och redan där får vi oss ett skratt... Och efteråt så är det bara att ge sig ut på vägen och skata för allt man är värd.

Nu är det dags att gå igenom dom stora förändringarna i spelet till skillnad från dom andra två spelen. För det första så har dom tagit bort tvåspelarläget offline vilket jag antar att många har stört sig på. Men det som är riktigt bra i detta spel är att du får skapa ett eget lag bestående av fem medlemmar och du får också bygga dig en egen skatepark vilket är helt fantastisk. Man har väldigt mycket fri vilja i spelet vad det gäller uppdrag, online, free skate (Staden är uppdelad i 3 delar) och just då när man bygger på sin park.

Detta är nåt för dig som vill prova något nytt eller har spelat dom tidigare spelen...

Vad jag tycker om spelet
Enligt mig så är detta det bästa Skate spelet även om dom har raderat tvåspelarläget offline.
Jag slutade aldrig att bli imponerad av spelet med tanke på kontrollen, staden, med mera.

Jag har spelat både ettan och tvåan och jag har alltid tyckt att spelet inte har varit fulländat fram tills nu. Om du gillar att skejta i hett väder och med din egen unika stil så gå till närmaste butik och köp detta spel NU!

Betyg till spelet
Grafiken får en TIA. Helt underbar grafik i alla kategorier. Både miljö och karaktärer och väldigt små detaljer.

Spelkänslan får en NIA. Riktigt skön spelkontroll och känsla men det kan hända att uppdragen blir lite tjatiga fram mot slutet.

Ljudet får en NIA. Ljudet från brädorna och omgivningen är riktigt suveräna och vissa låtar på spelet är riktigt sköna men dom som inte är det pajar faktiskt rätt så mycket. Vad hände med hiphopen?

Hållbarheten får en TIA. Spelet är nog svårt för att det ska ta tid att klara det. Och när man väl har gjort det så vill man bara fortsätta och aldrig släppa brädan i free skate. I LOVE IT!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9