Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSkate

Xbox 360
Skate
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  14 september 2007
 • Utvecklare
  EA Games, EA Black Box
 • Antal ägare
  77
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.8

Speltest av bAtorix

Inskickad av bAtorix den 21/03 -08 19:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Karriär: När man börjar i kariärläget så har man precis blivit påkörd av en buss och ska opereras. Man får berätta för sköterskan om man e goofy eller regular. Man får också välja stil t.ex. loose, normal och agressive. Man får även välja uttryck så som cool, punk eller rock uttryck. Sen ska du åka till Community Center och lära om grunderna. Sen låser man upp t.ex. olika uppdrag som t.ex. game of s.k.a.t.e, pro challenges och film/foto uppdrag. Du ska även bli sponsrad av bräd,sko,truck och hjul företag. Senare låser du även upp skateparker och sånt. Som i dom flesta spel går det självklart ut på att du ska bli proffs.

Online: I online kan du spela ranken och unranked match. Du kan också starta egen "server" som man kallar det i andra spel. Du kan möta dina polare i S.K.A.T.E, best trick och även spot battle. Du kan också spela mot såna du inte känner.

Freeskate: Du väljer spelare, plats i staden och kör runt och hittar spots och mixar dem med lines och tricks.

Party Play: Du kan va 2-4 spelare och spela med dina kompisar. Det finns två olika spellägen, S.K.A.T.E och spotbattle. I S.K.A.T.E så ska du man försöka kopiera tricket som din kompis
har gjort. Om du trillar så får näste man välja vilket trick kompisarna ska kopiera. Så gör de svåraste tricks du kan. Men kom ihåg att bara spins å flips gäller så du får inte poäng för grinds och grabs. Och i spotbättle väljer ni ett ställe som ni ska åka på. Det är 3 ronder och den som får högst poäng vinner.

Tutorials: Kommer en kompis till dej och vill spela men kan inget om spelet? Orkar du ej förklara och tänkte göra en ny skatare så han fick göra om grundstegen. Ingen ny skatare behövs! I tutorial så får du göra grundstegen igen.

Media: Här kan bland annat kolla på andra skejtares bilder/videofilmer. Ladda upp egna och kolla på dom toprankade skatarna skejta.

Options: Här väljer du spelets inställningar t.ex. volym,hud och online inställningar.

Extras: Här kan du se några av skejtarna i spelet berätta lite om sej själv och självklart skejta lite.

Vad jag tycker om spelet
Jämfört med Tony Hawk spelen så är EA skate mycket verkligare. Det nya Flick-It systemet är helt fantastiskt! Det är så nära du kan komma verklig skating förutom om du ställer dej på en riktig bräda. Den fantastiska grafiken och kontrollen är helt fantastisk. Flick-It är att du kontrollerar skatarens kropp med vänstra analog spaken och fötterna med den andra. T.ex. om du drar högra analogspaken snabbt neråt och sen direkt uppåt gör du en ollie. Om du se drar den neråt å håller kvar lite å sen drar den rakt uppåt gör du en högre ollie.

Du åker i skejtparadiset San Vanelona som är säkerligen den största staden någonsin byggt i ett skateboard spel.
Det finns fyra områden i staden. Suburbs som har många hus och gator. Det finns tomma pooler och ramper bakom vissa hus. The Res har branta gator så där går det undan!
Old Town har gmla hus och mycket trafik. Där finns även skateshopen Slappy's. Downtown har sjukt bra grinding spots, trappor och massa annat att skejta på.

Betyg till spelet
Grafiken är detaljerad och med den stora staden måste jag säga att det e det spel med bäst grafik som jag sett.

Spelkänslan är riktigt skön. Om du spelat Tony Hawk spelen kommer du genast märka att EA Skate är svårar och även verkligare. Och så har ju Tony Hawk spelen en dålig vana att man alltid kan hoppa jätte högt och sånt.

Ljudet är sämsta delen i spelet enligt mej. Finns kanske 5 bra låtar resten är skit. Men om man stänger av musiken och bara lyssnar till ljudet från din skateboard är det helt perfekt.

Det håller bra. Har man klarat det måste man helt enkelt börja om. Det räcker länge med party play och online.

Skate är definitivt värt pengarna. Tony Hawk spelen är ute och detta är det bästa skate spel som gjorts. Ett litet minus är att man inte kan göra impossible, no comply och freestyle tricks så som casper, pogo och rail stand.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10