Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Shaun White Snowboarding

Xbox 360
Shaun White Snowboarding
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    14 november 2008
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 01/11 -09 23:15

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spelet spelar du som snowboardåkare! Jag tänkte gå igenom alla spellägen i spelet:

I Karriärläget så spelar du själv och gör uppdrag. Du får åka till olika ställen och markera ditt revir. Du hoppar i stora hopp, åker slalom och railar på alla möjliga saker. Du kan också åka helikopter eller åka lift upp till toppen av berg när du vill.

I Onlineläget så spelar du online mot alla runt om i världen som vill utmana dig i alla saker som går att göra i spelet.

I Multiplayer så kan du spela med dina vänner hemma i soffan. Ni kan tävla i snyggast tricks eller bara köra runt och ha kul...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta spelet är helt okej! Jag tycker om att man har många val när det gäller brädor och kläder för din egen karaktär som du gör i spelet. En grej som jag också gillar är att man kan hoppa av brädan om man vill och gå en bit till skillnad från SSX där man bara står på brädan hela tiden vilket kan bli rätt så irriterande.

Detta spelet sticker ut från många andra snowboardsspel. Det är beroendeframkallande, men efter några dagar/veckor så kan det hända att man tröttnar och måste ta sig en paus men sen så känner man suget efter ett tag och vill ut och åka igen...

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en 9. Grafiken är väldigt bra men det finns ju alltid nånting i varenda spel som man kan störa sig lite på. Men så är det ju med alla spel.

Spelkänslan får en 8. Det är väldigt kul att spela, men det känns ju inte direkt som om man står på brädan i spelet själv.

Ljudet får också en 8. Någorlunda bra musik och dom andra ljuden i spelet kan vara lite efter, men det är ändå hyfsat men inte mer än så.

Hållbarheten får en 7. Som jag sa innan så kan man tröttna rätt snabbt, men man vill snart spela igen.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8