Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSaints Row 2

Xbox 360
Saints Row 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  17 oktober 2008
 • Utvecklare
  THQ, Volition Inc.
 • Antal ägare
  72
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.8

Speltest av linuss2

Inskickad av linuss2 den 10/09 -10 00:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att man vaknar upp från en koma som man legat i, i 10 år, där börjar allt. Du får först välja hur din karaktär ska se ut, Tjock, Fet, Muskulös, Smal, Tjej eller kille, gångstil och röst, ALLT du kan tänka dig när du är klar bär det av. In kommer en man vid namn Carlos som blivit knivskuren med flit för att kunna prata med dig, Carlos är en medlem av 3rd street saints / The Saints. Carlos vill få ut dig eftersom du är The Saints ledare. Först tackar du nej med ger vika och hakar på ändå, Du väljer själv ifall du vill skippa första uppdraget eller om du vill göra det. Det första du gör är att döda en doktor och lära dig alla kontroller. När du väl är ute springer du och Carlos ner till hamnen till en båt och sen drar ni till Stilwater. när du är framme får du veta att The Saints inte finns längre, alla medlemmar är mördade eller så har dom lagt av helt enkelt. Först var stilwater en bra stad men ända sedan Ultor Corporation klampat in har dom gjort Stilwater till en mode stad. Spelet går ut på att förinta de tre gängen The Ronin, The Brotherhood och The Sons of Samedi. Nu skrev jag dock inte upp ALLT man kan göra i spelet för det är grymt mycket man kan göra så om ni vill veta mer så får ni gå ut på Webhallen etc. Eller så köper ni bara det grymma spelet! :)

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är awsome. Det finns säkert dubbelt så mycket att göra när man klarat ut det. Visst GTA4 är grymt men det är INTE samma sak som SR2. SR2 är lite mera ''cartoonish'' och lite fånigare men det är dubbelt så mycket roligare än GTA4. Grafiken i SR2 är inte bäst men inte sämst, storyn är asbra. Ja jag tycker det är awsome iallafall :)

Betyg till spelet
Grafiken får en 8:a, hade dom förbättrat lite detaljer på vissa fordon och vattnet i havet och rinnande vatten så hade grafiken fått en solklar 10:a!

Spelkänsla får en solklar 10:a för spelet i sig är så barnsligt och crazy som det bara kan bli.

Ljudet får en 10:a för det är så bra som det kan bli. Ljudet är grymt helt enkelt.

Hållbarheten får en 10:a, hade man kunnat suttit dit en 20:a så hade den fått det med. När man har klarat ut det så SÄLJ DET INTE! Det finns så mycket mer att göra!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10