Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSaints Row 2

Xbox 360
Saints Row 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  17 oktober 2008
 • Utvecklare
  THQ, Volition Inc.
 • Antal ägare
  72
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/11 -08 09:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Efter 10 år i koma, vaknar du upp på ett fängelse sjukhus mitt ute till havs. Det kommer in en knivskadad man på din avdelning, han heter Carlos och han berättar att han hade blivit stucken med kniv för att komma in till "dig" för att få ut "dig" först vill du inte, men du ändrar dig och ni flyr från ön med en båt. Ni kommer till land och Carlos berättar att Saints gänget är helt utrotat, alla sitter i fängelse eller har blivit dödade,du tackar Carlos och ni skiljs åt. Sen får du köpa kläder, sen är du på Tee-n-ay och du ser på tv och du märker att Johnny Gat lever och är i rätten, du tar dig dit och räddar honom. Efter det börjar ni planera om hur ni skall ta tillbaka Stillwater.

För att kunna köra uppdrag och Strongholds (fästen) måste du tjäna respekt som på Saints Row 1. Det finns många nya olika aktiviteter och vissa aktiviteter som du kommer att känna igen.

De nya aktiviteterna är följande: Publikkontroll, Fight club, Fuzz,Heli-anfall, Septiktanksterror jag går inte in på några detaljer om dessa nya aktiviteter det får ni kolla in själva om ni köper det. De gamla aktiviteterna är följande: Horstöld, Knarkhandel, Eskort, Försäkringsbedrägeri, Kaos, Demoleringsderby, Torped... De kommer ni nog ihåg, om ni har Saints Row 1.

När man har tillräckligt med respekt börjar man med uppdrag, nu finns det 3 nya gäng i staden som man måste bekämpa. Gängen är Sons of Samedi knark snubbar och voodo snubbar (nya Los Carnarles, droger mm). Ronin, typiska japaner med samurajsvärd (nya vice king, äger allt som vice king ägde), sist men inte minst Brotherhood (nya Rollerz, stylar bilar mm). Du kommer få strida mot dessa för att ta tillbaka Stillwater för gott. Du kommer att få offra för krossa gängen, du kommer att få strida för att krossa gängen. Allt ligger i dina händer...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta spel är mycket bättre än dess föregångare, för nu kan man åka flygplan, båtar, helikoptrar mm. Grafiken har blivit uppgraderad vattnet är förnyat, människornas ansikten ser bättre ut. Ja, man kan nästan säga att allt är förnyat, man får åka nya fordon, man kan köpa lyor och styla om dem för att tjäna stilpoäng som gör att du kan få mer respekt på olika aktiviteter. Man kan låsa upp saker genom att klara olika saker som t ex. basejumping (hoppar med fallskärm) så låser man upp belöningar. Utforska den nya stora staden för belöningar mm. Det finns en uppgradering på nya vapen också som man kan köpa.

Betyg till spelet
Grafiken är verkligen uppgraderad man ser verkligen skillnaden från ettan, en solklar 9.

Spelkänslan är topp, känns verkligen som om man springer runt i en stad och skjuter och gör uppdrag, en mycket godkänd 10.

Ljudet är också topp man hör verkligen allt, radion om man står utanför en bil, vapnen, smällarna folk som skriker mm. En hel klar 10.

Hållbarheten är topp, när man väl klarat spelet kan man fortsätta att spela för skojs skull genom att leka med folk och mm. En klar 10.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10