Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSaints Row

Xbox 360
Saints Row
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 augusti 2006
 • Utvecklare
  THQ, Volition Inc.
 • Antal ägare
  158
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -08 14:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar med att göra en karaktär, sen blir det en liten film där man får se dom tre gängen, det blir ett gängbråk mellan dom andra tre, du blir överkörd av en Cornales bil och blir nästan dödad med då kommer två stycken ur gänget 3rd Street Saints som du blir medlem i.

Sen får du börja göra uppdrag åt ditt gäng,du kommer göra uppdrag mot alla tre gängen gängen heter Los Carnarles, typ spanjorer äger det gänget, sen har vi Rollerz, typiska Street Racing nördar, sist men inte minst Vice King, äger det största skrivbolaget. Du kommer att få göra allt som står i din makt för att kunna ta över staden och utrota alla fiende gäng du ser och ta över deras Stronghold.
Man kan köpa vapen, droger och alkohol kläder mm, smycken. Du kan till och med tatuera dig.

För att köra uppdrag så måste man klara olika aktiviteter som derby race,hitman döda ett mål med ett speciellt vapen. Ja, det finns en massa olika aktiviteter. Har smycken kläder mm får man mer respekt, respekten gör så att du kan köra uppdrag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är en del härmat av GTA, det tycker jag är lite synd eftersom man inte ska härma andra spel, men annars är spelet helt okej. Spelet är väldigt kul att köra eftersom det är fritt man kan köra uppdrag hela tiden eller så kan man gå runt och latcha på stan,döda folk så man får snuten efter sig eller starta gängbråk mot dom andra gängen.

Betyg till spelet
Grafiken är väl okej men civilena, samt dina gäng medlemmar mm ser hel fula ut i ansiktena förutom dom det handlar om som den du är,eller dina ledare t.ex,annars är grafiken helt okej speciellt vattnet det ser verkligen verkligt ut.

Spelkänslan kan man inte klaga på,det känns verkligen som om det är en själv som springer om kring och gör uppdrag mm, inget att klaga på.

Ljudet är också helt okej, ljudet låter verkligen bra när man skjuter med vapnet man har,sen har vi ju när granaterna sprängs eller en bil, låter verkligen som det ska.

Hålbarheten är väl sådär spelet är ju långt så man kan ju tröttna på det men eftersom det är fritt kan man ju springa ute på stan och ha kul. Annars är det faktiskt helt okej.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10