Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rock Band 2

Xbox 360
Rock Band 2
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    21 november 2008
  • Utvecklare
    Harmonix Music Systems
  • Antal ägare
    20
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.9

Speltest av Lord_wii

Inskickad av Lord_wii den 31/12 -08 13:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Harmonix är i farten med det nya, fräscha, och helt klart bästa Rock Band 2 för Xbox 360!

Harmonix gjorde ett riktigt bra jobb när de skapade det überbra spelet Rock Band, men de blev tydligen inte lika nöjda som jag! Eftersom cirka 2 månader efter Rock Band släpptes, så kom Rock Band 2, alla människor som spelat Rock Band sa bara "Woow!", och så köpte de Rock Band 2. Och ingen, eller kanske något 10-tal blev missnöjda med sitt nya köp! Alla sa att det var det roligaste, coolaste och bästa spelet som Harmonix tillverkat!!

I spelet så kör man i Career Mode (1 eller 2 player) för att låsa upp nya låtar. I spelet finns det totalt 500 jättebra låtar! (Då räknar jag in alla Downloads) Men det finns mer än bara Rock Band 2 låtar + Downloads! Man kan nämligen för ytters lite Micersoft Points fixa in alla låtar från Rock Band 1 om man har det också! I Career Mode kan man även skapa karaktärer, tjäna pengar och fixa fans! Spelet är alltså riktigt, riktigt bra gjort.

Sedan finns det ju Multiplayer, också. Där kan du och dina vänner ha kul genom att spela som ett helt band! Men om ni inte vill spela i band, utan hellre vill spela mot varandra, så kan man göra det också! Du kan då köra Score Duel eller Tug of War. Och om ni vill utmana andra rockstjärnor, så gå då in i Xbox LIVE och spela med/mot alla!***
(*=Detta kräver att du har Xbox LIVE guldmedlemskap)
(**=Du kan såklart spela mot/med någon annan i världen själv, om du hellre vill det!)

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Rock Band 2 är det bästa spelet som skapats. Det är så roligt att spela Online eller bara lira någon låt när man har tråkigt! Harmonix behöver verkligen inte skapa ett Rock Band 3, eftersom Rock Band 2 duger helt totalt! Spara pengar till just detta spelet, och du kommer aldriga tt ha tråkigt igen! Men jag säger bara: Skaffa först Xbox LIVE guldmedlemskap, då blir det mycket roligare. Mina favoritinstrument är just nu Gitarr och Trummor. Det som gör det hela roligare är att man lever sig in i spelet som om man vore där! Alla reklamer du ser på TV om detta spelet är helt sanna. Spelet är skapat av de goda Gudarna, enligt mig! Jag bara säger här; Guitar Hero: SLÄNG DIG I VÄGGEN! Rock Band 2 totalpwnar er!!

Betyg till spelet
Grafik

Grafiken är otroligt bra. Alla karaktärer är så verkligt coola! Sedan finns det ju massor, massor av andra saker du kan göra som har bra grafik! Så grafiken får en solklart 10:a!

Spelkänsla

Spelkänslan är hyfsad - Spelet Call of Duty: World at War har mycket bättre spelkänsla. Så denna får tyvärr bara 6/10.

Ljud

Ljudet är imponerat bra. Man hör verkligen alla fansen som sjunger med i refrängerna, till exempel. Den får 9/10.

Hållbarhet

Jag kan faktiskt inte säga mer än "Oj, wow! Den är så überotrolig!!" Så den får ju en 10:a, den med.

Minus: Dålig spelkänsla, lite tråkiga låtar här och där.
Plus: Otroligt bra, mycket bättre än det kunde ha blivit!!

Kommentar: Detta spelet är värt cirka 500-800:-
Du ångrar dig verkligen, verkligen inte efter du köpt det!

//Lord_wii

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 6