Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRock Band

Xbox 360
Rock Band
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  23 maj 2008
 • Utvecklare
  Harmonix Music Systems
 • Antal ägare
  27
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 9.2

Speltest av bertus

Inskickad av bertus den 28/08 -08 20:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Harmonix, som tidigare gjort Guitar Hero-spelen (Guitar Hero 1,2 och Rocks the 80s) har nu siktat ännu högre genom att lägga till trummor och sång. Eftersom det tidígare bara varit gitarr och bas så är det väldigt revulotionerande. Spelet går ut på att man som band (eller ensam, det får man välja själv) ska ta sig igenom en rad gig som utspelar sig på olika ställen runtom i världen. Man kommer att ta sig från att spela på barer till fullsatta arenor, om man har vad som krävs, vill säga.

Känslan att med sina kompisar i vardagsrummet och banka på plastinstrumenten är så otroligt mäktig, och det faktum att spelet är så otroligt bra gjort gör inte saken sämre. Det finns så sjukt många bra låtar i spelet, och jag kan lugnt säga att det här är ett party-spel som passar alla.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker personligen om det här spelet mer än Guitar Hero, just på grund av att spelet är så bra gjort, att det finns så mycket bra låtar, jag älskar det helt enkelt! Min personliga favorit är trummorna, just på grund av att det verkligen känns som att man bankar på ett riktigt trumset. Gitarren som följer med spelet är inte heller så dum, betydligt bättre än Guitar Hero gitarren om ni frågar mig. Mikrofonen är dock inte riktigt min grej, men en väldigt kul grej för den som kan sjunga.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra och det är fina ljuseffekter, även om jag personligen tycker att grafiken inte spelar så stor roll i ett sånt här spel, men den får i alla fall en 9:a.

Spelkänslan är den bästa jag nånsin stött på i ett spel, det känns verkligen hur grymt som helst att stå och banka på instrumenten (med eller utan kompisar), och därför har jag gett spelkänslan en 10:a.

Ljudet... Vad kan jag säga? Det är helt fantastiskt! Hela soundtracket är bra, och ljudet i stort är superbra, en 10:a.

Hållbarheten: Det här är ett spel som jag känner att jag kommer att spela en väldigt lång tid framöver och som jag kommer att ha väldigt kul med (ännu mer än jag redan haft), det är en solklar 10:a.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10