Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil 5

Xbox 360
Resident Evil 5
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    13 mars 2009
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    39
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 9.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/05 -11 13:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Du får spela som Chris Redfeild och hans partner Sheva Aloma. Chris blir utskickad till Afrika för att undersöka ett virus som har släppts lös. Chris antar att det är Zombies. Sådana som härskade Raccon City. Men när han och hans partner först bemöter en av dessa varelser visar det sig att detta inte är vanliga Zombies. Detta är Smartare och Starkare. Men en ledtråd leder till en annan. Snart visar det sig att Albert Wesker ligger bakom detta. Hans Nemesis. Det visar sig även att hans FD partner Jill Valentine också är vid liv efter han bevittnat henne flyga ner i en valgrav med Albert Wesker.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är fantastiskt. Det första man ska göra är att spela med en kompis. Jag och min kompis spelade igenom spelet och vi hade inte en stund tråkigt. Men när man väll har klarat spelet så blir det inte lika roligt. Men så är det för alla spel. Men jag älskar fortfarande att spela igenom spelet på svåraste svårighets graden och sedan springa runt med min M16.

Betyg till spelet
Grafiken är ett av det bästa jag sett. Jag tror att detta spelet att pushat Xbox gränser. Jag kan ibland bara stanna för att kolla på miljön bara för att det är så snyggt.

Spelkänslan är jätte bra men inte perfekt. Jag tror att 2 player Co-Op räddade det från att sjunka till en 7:a

Ljud: Vissa ljud kan vara små irriterande. Exempel på vapnet M16 skulle dom kunna uppdatera ljudet lite så det låter som att den har kraft. Annars är rösterna hur bra som helst.

Hållbarhet: Efter man spelat igenom den 7timmars långa kampanjen så får man ytligare en svårighets grad. Detta kräver 100% lagarbete då ett ända slag kan få en dödad. Men det är inte bara det. Man får ett som jag kallar för mini-game.

The mercenarys. Du (och om du vill) en annan kompis springer runt på en map och ska döda så många Zombies ni/du bara kan på en viss tid. Det finns tid bomber (som jag kallar dom) överallt på banan och dessa ger dig mer tid vilket betyder mer poäng. Men ju längre tid det tar, Ju svårare blir det.

Sedan finns det Versus. Du och en kamrat ska få mer än dina motståndare. Så det är 2v2 eller 1v1. Antingen dödar man varandra och gör det surt för dom eller samlar man in poäng via Zombies. Båda fungerar.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9