Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil 5

Xbox 360
Resident Evil 5
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    13 mars 2009
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    39
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 9.7

Speltest av chrillee3

Inskickad av chrillee3 den 15/04 -11 19:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Du, Chris Redfield ska tillsammans med din partner Sheiva Alomar undersöka varför ett stort virus plötsligt brutit ut i mitten av Afrika. Chris börjar misstänka att hans före detta partner Alice fortfarande lever. Under hans resa i Afrika möter de en stor mängd olika virusinfekterade männinskor och djur!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är sjukt bra och spännande, men dom som har spelat de förra Resident Evil-spelen kommer märka att det är en väldigt stor skillnad att man har en partner vid sin sida hela tiden. Detta gör det inte lika läskigt, men mycket svårare och verklighetstroget.

Om Sheiva blir nedslagen av en grupp zombies så måste du som hennes partner hjälpa henne. Detta gör det mycket roligare (tycker jag). Spelet är en riktig 10-poängare och verkligen värt och köpa och spela. Efter man har fått lite vapen och kommit en bit in i spelet så är man som fastlimmad vid TV:n!

Betyg till spelet
Grafiken är helt otrolig. Vart man än skjuter en infekterad så reagerar den på ett visst sätt och de ser riktigt verkliga ut (scary).

Spelkänslan som jag sa förut är helt otrolig. Man lever sig verkligen in i spelet och man KAN bara inte sluta spela.

Ljudet är riktigt bra. Zombiernas röster varierar och ingen låter som den andra och om man skjuter en infekterad i huvudet så låter det riktigt coolt!

Hållbarheten är i världsklass. Man kan köra om kapitlen hur många gånger som helst och hitta nya skatter, vägar och ja, vad som helst!

Ps. Detta spel är helt klart det bästa zombiespelet!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10