Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Red Dead Redemption

Xbox 360
Red Dead Redemption
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 maj 2010
  • Utvecklare
    Rockstar San Diego
  • Antal ägare
    48
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 10

Fler fusk

Fusk: Skatter

Inskickat av dudeman0595 den 03/08 -10 12:02

Om du hjälper en skattjägare som blir rånad så ger han dig en skattkarta. Skatten som den leder till kan vara väldigt svår att hitta och när man har hittat kistan så innehåller den en guldklimp och en till skattkarta som leder till en annan skatt. Det finns 9 skatter som man kan hitta och de finns här:

- Första skatten: The Hanging Rock (Cholla Springs).
Åk till The Hanging Rock. När du ser ett träd med en klippa brevid, gå runt till höger, där är en mindre sten. Gå mellan klippan och stenen och när du ser en liten stenhög gå fram till den och tryck på trekant.

- Andra skatten: Rio del Lobo (Cholla Springs).
Markera slutet av stigen i Rio del Lobo och åk dit. När du ser en gammal campingplats så hoppa av hästen och utforska campingen. Det ska finnas en passage rakt fram. Gå igenom den och vid nedförsbacken gå vänster och inte rakt ner. Där ska skatten vara.

- Tredje skatten: Tumbleweed (Gaptooth Ridge).
Åk till Tumbleweed. När du ser ett stort spöklikt hus, hoppa av och gå runt huset så ser du en en lucka till källaren. Gå ner där och under en skalle som hänger på väggen ligger skatten.

- Fjärde skatten: Rio del Toro (Perdido).
Åk till Rio del Toro i Mexico. Leta reda på ett träd brevid några stenmurar. Trädet ligger bara några meter ifrån vattnet. På trädet så hänger det några skallar. Brevid en av murarna så ligger skatten.

- Femte skatten: Crooked Toes (Punta Orgullo).
Åk till Crooked Toes i Mexico. Det ligger väldigt nära ditt första hus i Mexico. Där ser du några stora stenar. Gå till den till vänster och klättra upp till toppen. Där finns skatten.

- Sjätte skatten: Ojo del Diablo (Perdido).
Åk till Ojo del Diablo i Mexico. Det är en ringformad skulptur som ser ut som en liten tunnel. Gå in under ringen och till vänster, upp för kullen och där ska den vara.

- Sjunde skatten: Roca de Madera (Diez Coronaz).
Åk till den stora stenen i Roca de Madera i Mexico. Om du kollar ut mot vattnet fast till vänster väldigt noga så ser du en stig precis innan stupet. Följ den men trilla INTE ner. Där någonstans ska skatten vara.

- Åttonde skatten: Broken Tree (Great Plains).
Åk till Broken Tree. Där ser du ett träd som är delat i fyra delar. Där finns också två murar och emellan dom finns skatten.

- Nionde skatten: Nekoti Rock/Cochinay (Tall Trees).
Detta är den sista så den är väldigt svår. Det finns en stig som leder upp i bergen lite krokigt till vänster om Nekoti Rock och nedanför Cochinay (man är här på ett uppdrag där man ska rädda sin son också så man kan ta skatten då). Där finns en björngrotta som är markerad som en stor svart plump på kartan. I där finns skatten.
Observera dock att det finns björnar!

Fusket har betyget 9 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

SWE98 den 23/04 -11 14:18
på xbox kontrollen finns inte trekant?

TheViper720X den 22/07 -12 00:16
Dom har ju satt den sista skatten på ett bra ställe:D i en björngråtta B)

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.