Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prototype

Xbox 360
Prototype
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    12 juni 2009
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    25
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/03 -10 09:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Alex Mercer. En gång så vaknar du på ett sjukhus, där två stycken inspekterar dig. Du blir rasande och springer ut. När du har blivit jagad ett bra tag, så märker du att du har fått krafter. Du kan hoppa enormt högt och springa fort. Efter ett tag så "äter du upp", eller consumar en blackwatch. Det är en sorts soldat som vet vart din syster är.

Du kan genom att consuma en annan person, att få alla dess minnen. Du går till din syster, och sedan efter ett tag, så dyker det upp något virus som har infekterat en stor del av stan. Viruset gör att hela befolkningen blir helt knäppa. Efter ett tag får du reda på att det är du som är viruset. Så länge du lever, är viruset kvar. Därför kallar alla soldater dig för Det. Du är ingen människa. Du är en prototyp.

Spelet går ut på att ta reda på vem som gjorde att du blev som du är. Det finns även en hel del tävlingar och en massa annat att hitta.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett rätt så fräckt spel. Jo visst, mycket blod och våld, men det är kul ändå. Fin stad, och det är ganska roligt att slänga människor överallt. Det är också roligt att sno stridsvagnar och helikoptrar.

Spelet är dock för enkelt, även på svåraste grad. Lite svårare soldater att möta, det är allt.
Tog en dag för mig att klara ut det. Det är också roligt att man kan se hur många fordon du har förstört, hur många infekterade personer du har dödat och hur många fordon du har förstört.

Betyg till spelet
Grafik: Väldigt bra grafik, gillar miljöerna och allt är snyggt gjort. 10/10.

Spelkänsla: Man lever sig inte in i spelet, så man tröttnar ganska snabbt. 3/10.

Ljud: Jag gillar alla effekterna. De är väldigt verkliga. Annars är ljudet helt ok. 8/10.

Hållbarhet: Som sagt, man tröttnar på det efter ett tag, låter det vara, och börjar spela det efter en månad igen. 5/10.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 3