Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPortal: Still Alive

Xbox 360
Portal: Still Alive
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  22 oktober 2008
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  4
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 10

Speltest av Orange1

Inskickad av Orange1 den 13/05 -11 01:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Portal: Still Alive är ett förstahandsperson pusselspel som går ut på att klara massa test för att få den goda tårtan.

[Handlingen]

-Du vaknar som personen Chell som har blivit utvald att få äran att använda Aperture Science nya skapelse Handeld portal device eller Portal gun (Portalpistol). Du vaknar i en bur där du har sovit länge i. Efter ett tag så kommer man höra en röst: GLaDOS. En superintelligent robot som guidar dig genom alla tester. Hon har kontroll över hela Aperture Science och kommer följa varenda steg du gör med sina kameror (Vital testing aparation).

I en av alla 19 tester så kommer du få en Weightet companion cube. Det är en fyrkantig stor låda med ett hjärta på. Man tror inte att den är så farlig som den är. När man har sin Companion cube så säger GLaDOS att den inte kommer försöka döda dig och därmed inte kan prata. Försökspersoner som har varit med förut har blivit fästa vid sin companion cube och inte ville släppa taget om den. Bakom en vägg på det testet så kan man se massa foton på tidigare försökspersoner som har Companion Cube som ansikte. Under tiden som du är där så blir GLaDOS mer och mer kapabel till att mörda. Du blir också varnad på en del ställen där det står "The cake is a lie" som personer från tidigare har skrivit. Dom menar att tårtan man ska få av GLaDOS är en lögn.

Jaha... Det var nog all information om spelet ni behövde. Alltså man är en försöksperson som har en portal pistol som kan göra portaler. (Detta glömmde jag att nämna om Portal gun. Man skjuter först en blå portal och sen en oranga portal och om man går igenom den blåa portalern så kommer man ut genom den oranga portalen.) Det var allt från mig!/Orange1

Vad jag tycker om spelet
Portal är ett jätteroligt spel. Ett av dom bästa Valve har gjort faktist. Det är verklig grafik och bra story så man kan förstå spelet. Rösten som Ellen MClain gjorde till GLaDOS är perfekt även ifall den är remixad. De har kommit på jättebra tester som man ska klura ut och en del läskiga saker som det står på en del väggar. "The cake is a lie" "She's watching you" "They took away my companion cube" och mer.

Betyg till spelet
Grafiken är så bra och verklig. När man snurrar runt så blir man yr. En del overkliga saker ser äkta ut.

När jag spelar Portal så fastnar jag i det. Jag har klarat ut spelet 8 gånger för det är så kul. När man dör så blir man lite arg och när man klarar någonting svårt så blir man glad som bara den.

Ljudet är jättebra. GLaDOS röst låter som en riktig dataröst. När någonting blir fel på henne så märker man det direkt på rösten.

Spelet håller väldigt länge. Det här är ett spel som jag inte vill sluta spela (förutom när jag köper Portal 2 som kommer äga!)

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10