Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pirates of the Caribbean: At World's End

Xbox 360
Pirates of the Caribbean: At World's End
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    25 maj 2007
  • Utvecklare
    Eurocom Entertainment Software
  • Antal ägare
    23
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.3

Speltest av fredde122

Inskickad av fredde122 den 18/10 -08 22:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är baserat på andra och tredje filmen. Man kommer att komma till platser som Port Royal Tortuga. Spelet börjar med att man ser Jack Sparrow och hans pappa som är fast i en fängelsehåla långt ute till havs på en ö där fångarna dör en efter en. Jack ska fly från ön, men det blir inte lätt. För utanför fängelset vaktar vakterna som är rätt så svåra att klå.....

Man kommer att vara till mestadels Jack Sparrow, ibland William Turner och Elisabeth Swann. Man kommer att få göra allt från att försvara svarta pärlan från Davy Jones och hans armé till att möta svåra bossar i en svår duellmatch. Men hela syftet med spelet är att man ska klara olika banor och bossar och sedan bli bättre och bättre efter varje bana och låsa upp nya förödande attacker.

Vad jag tycker om spelet
Jag blev chockad över hur bra spelet var. Disney(de som har gjort spelet) har verkligen ansträngt sig med att göra grafiken så bra som möjligt. De har även gjort karaktärerna så bra som möjligt och även duell läget som är extra kul i det här spelet!
En annan bra sak med spelet är att man kan möta en kompis eller samarbeta i samarbetsläget. Musiken på de olika banorna däremot kunde kanske ha varit lite mer blandat.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken var jättebra! Väl arbetad och man märker att Disney har ansträngt sig väldigt mycket för att göra spelet så bra som möjligt. En välförtjänt 10:a.
Spelkänsla: Man känner sig som en pirat när man spelar spelet. Döda fiende pirater och mötas i dueller. Jättebra spelkänsla. En 10:a.
Ljud: Ljudet var jättebra! Men jag hade önskat att Disney kunde ha tagit med flera ljud, för på vissa banor blir det rätt jobbigt att höra samma ljud igen. Det blir lite för enformigt. Annars var ljudet jättebra. En 8:a.
Hållbarhet: Spelet håller ganska länge faktiskt.

Om man har klarat ut alla banorna så kan man ju hitta de olika samlarobjekten som finns utspridda på banorna. Eller kan man ju spela duell läget med en kompis? Det enda negativa här är att Disney kanske kunde ha gjort fler banor på 1- spelar läget. Då skulle jag ha gett en 10:a. Men nu blir det en 9:a istället.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10