Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPeter Jackson's King Kong: The Official Game of the Movie

Xbox 360
Peter Jackson's King Kong: The Official Game of the Movie
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  2 december 2005
 • Utvecklare
  Ubisoft Montpellier
 • Antal ägare
  54
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.7 6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/12 -05 16:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar som Jack en arbetare på en ö och plötsligt kommer en jätteödla (T-rex) och försöker krossa allt. Sedan kommer King Kong en jätteapa som var kungen i sin värld och börjar brottas med T-rexen. Du kan styra både King Kong och Jack under 38 banor. King Kong blir senare fängslad och visas upp för massor av folk. Han bryter sig ut och letar efter en tjej han blivit förälskad i och blir anfallen av flygplan mm.

Vad jag tycker om spelet
Bra spel följer filmkonceptet bra och är en väldigt snyggt spel med väldetaljerade miljöer. Strids scenerna är tuffa och svåra.
Roligt och svårt och jättesnyggt om man ska sammanfatta det hela och filmen är nog lika bra men spelet är något alldeles extra. King Kong mot T-exen är min favorit scen brottas är ju alltid kul.

Betyg till spelet
Jaha då står vi här igen med en värdelös pistol och skjuter en jätteödla som inte skadas av skotten. King Kong tar ödlan i halsen och slänger honom åt fanders efter han dunkade ner honom och slaktade honom totalt. King Kong var för länge länge länge sedan en film med dock-effekter och svartvit.
Vi får väl hoppas att filmen ger bättre resultat och spelet kan nog bevisa det... eller?

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5