Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNHL 09

Xbox 360
NHL 09
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  11 september 2008
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  54
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av Sidis444

Inskickad av Sidis444 den 17/01 -09 02:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är ett ishockey-spel. Man kan köra många olika varianter, t.ex. Dynasty mode; där man är General Manager för ett lag och ska sköta träningar, spelarbyten, laguppställning och matcher, Be a Pro-läge där man börjar i ett AHL-farmarlag och ska försöka arbeta sig upp till förstakedjan i NHL-laget. Det finns också cupläge, där man får göra en egen cup/turnering, snabbläge och man bara kör en match rakt av och Live-läge där man spelar Live.

Man kan också göra egna spelare och lag, man kan välja allt från pekfingerfärg på lagets handskar till om man vill att ens egen spelare har ärr och blåtiror.

Vad jag tycker om spelet
Ett riktigt bra spel, svårt att tröttna på, då Eftersom det finns så många olika lägen man kan spela. Det finns också många olika ligor som Elitserien, DHL, NHL och AHL, vilket också bidrar till att man inte tröttnar på spelet så lätt. Väldigt bra spelkänsla också, det känns väldigt verkligt ihop med den underbara grafiken. Det ända som är lite synd är publiken. De ser väldigt fula ut, man kanske skulle ha kunnat slösa lite energi på att fixa till den. Men egentligen så behöver inte publiken vara så fin eftersom spelkänslan är så skön. Det är ju trots allt den man vill åt!

Betyg till spelet
Grafik
Finns inte mycket att säga. Underbar! Häftig! Otrolig!

Spelkänsla
Spelkänslan är superskön,det är svårt att slita sig från TV:en när man väl har börjat spela.

Ljud
Ganska bra. Man behöver inte ändra musik själv, den ändras automatiskt.

Hållbarhet
Det här spelet håller länge, speciellt om man har Xbox360 Live. Om man har spelat andra NHL-spel så är hållbarheten lite kortare, men fortfarande lång!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10