Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

NHL 08

Xbox 360
NHL 08
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  12 september 2007
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  45
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.7

Speltest av calleanca

Inskickad av calleanca den 12/01 -08 16:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel går ut på som resten av nhl spelen att spela hockey. I NHL 08 kan man självklart spela en vanlig snabbmatch. Man kan spela Världsturnering och Dynasty mode.

I NHL 08 kan du ta med ett lag ut på träning för att bygga upp dina egna spelfärdigheter. Du kan träna powerplay, försvar osv. Du kan även köra simpla träningar som skridskoåkning och skottövning.

Du kan även bygga upp en egen taktik genom att rita ut dina spelares vägar. Detta ger möjlighet att hitta svagheter och avancera speluplevelsen ännu mer.

I NHL 08 finns det även ett goalie mode där du tar kontroll över målvakten. Du använder högra spaken för att göra räddningar och du kan slänga dig osv.

Dynasty mode är förbättrar eftersom dom har lagt till farmarligan AHL som gör att du kan flytta spelare mellan ditt riktiga lag och ditt farmarlag. Du får se dina orutinerade AHL spelare växa upp till stora proffs i NHL.

Spelet använder också en kraftigt förbättrad skillstick där du styr puckens rikting med höger och spelarens med vänster. Du kan göra otroligt snygga finter som att skicka pucken mellan en backs ben och sedan gå runt honom för att komma ensam med målvakten.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är härligt och ger en bra hockeyupplevelse. Men som vanligt när det gäller NHL-serien så finns det saker som kan förbättras hela tiden. När jag spelade en gång så sköt motståndar laget just under ribban in i mål men pucken for rakt genom nätet och ut på planen igen bakom mål. Motståndarlaget fick sitt poäng, men overkligt att pucken far genom nätet.

Grafiken är härlig och skridskoåkningen har aldrig sett bättre ut. Målvakterna är verklighetstrogna (kanske lite svåra enligt mig). Ett köpvärt spel.

Betyg till spelet
Grafiken får en 9 för det ser otroligt bra ut men för att få en 10 måste den överträffa mina galnaste tankar.

Spelkänslan får en 9 för det är otroligt härligt att finta förbi en back och sedan dra målvakten totlat för att sedan sätta pucken i nättaket.

Ljudet får en 9 för det är helt okey. Kommentroerna tycker jag dom har lyckats bra med för en gångs skull och publiken buar och skriker lite mer än i NHL 07 tycker jag.

Hållbarheten får också en 9 för jag tror jag kommer spela det ett tag till (iallafall tills nhl 09 kommer ut). Det tar nog länge innan man tröttnar för det är ett så otroligt härligt spel.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9