Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Undercover

Xbox 360
Need for Speed Undercover
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    20 november 2008
  • Utvecklare
    EA Black Box
  • Antal ägare
    47
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 26/08 -09 14:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är det 12:e spelet i Need for Speed-serien. Man spelar en polis från FBI som har fått ett uppdrag från chefen att gå under täckmantel och få en massa information om streetracer-före och droglangare. Du ska alltså lura streetracer förare att du är en ny förare. Din kompanjon, Chase, ger dig en hel del med information som du måste veta om gängen och ger dig samt en ny bil. Efter ett tag i ett gäng så upptäcker en kille som heter Hector att du är en enormt bra förare och då erbjuder han dig en hel del med jobb. Du kan ju också köpa nya bilar för att vinna race lättare.

Vad jag tycker om spelet
jag har alltid gillat Need for Speed, men detta var mer än bara bra. Det var kanon! Jag började spela det när jag var 2-3 år och jag fastnade vid det. Jag har då spelat spelet i snart 9 år och älskar det fortfarande. Men jag ger ett extra plus till storyn. Storyn är väldigt detaljerad och det tar ett bra tag att klara alla uppdrag. Det finns väldigt många bilar att välja på. Det finns bilar från europa, amerika och japan. Det finns väldigt många att välja på och alla är bra på sina egna saker. Jag kommer spela spelet en väldigt lång tid framöver. Det bästa är att köra och upptäcka den enorma världen.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra och detaljerad. Sjukt snyggt gjort. Grafiken blir som bäst till Xbox 360 och PS3. Dom har dock inte gjort den så bra till OC och PS2 vilket är dåligt. Landskapet runt omkring är dock inte så detaljerat. Så en 8.

Spelkänslan är väldigt bra. Man sitter inne i bilen när man väl har kört det ett tag. Om man har rätt vinkel på bilen och om man har en stor TV och hemmabio så är det otroligt roligt. Så en 10.

Ljudet är väldigt bra men inte det bästa. Visst, musiken är delvis bra men bilen, krockarna m.m. är dock inte sp bra. Dom borde gjort det bättre och varit mer detaljerad. Så en 7.

Hållbarheten är bra, men man tröttnar faktiskt ut på spelet efter2-3 eckor. Visst, det är väldigt kul i början men sedan är det rätt så tråkigt, så det blir bara en 5.

+ Underbar story och en enormt står stad att köra i.
- Ganska många dåliga saker.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 10