Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed Carbon

Xbox 360
Need for Speed Carbon
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  2 november 2006
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  146
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 11/03 -10 21:34

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta Need for Speed-spel så är du i staden Palmont City efter att ha åkt ifrån Rockport City. Först av allt kör du din BMW M3 på en väg. Sedan kommer polisen Cross, som är även med i det tidigare Need for Speed. Han försöker få fast dig och lyckas med det. Han totalkvaddar din bil. Senare kommer en person vid namn Darius och ger dig tre olika bilar att välja mellan. En trimbil, en muskelbil och en exotisk bil.

När du valt en bil så kommer du hamna i ett speciellt område. Det finns fyra områden och ett av dom äger Darius. Om du tar trimbilen så hamnar du i Kenjis område.
Tar du muskelbilens så hamnar du i Angies område och tar du den exotiska bilen hamnar du i Wolfs område.

Du ska klara alla race i deras områden för att kunna möta dom. Vinner du över personen som äger området, så är området ditt. När du har alla tre områden så ska du ta över Darius område. När du vinner över t ex Wolf så kommer du få ta två kort. Dom kan göra så att du kan få hans bil och få pengar. Det finns sex kort och du får som sagt bara välja två stycken.

När du klarat allt så kan du köra i utmaningsserien. Där ska du klara utmaningar t ex att ha kvar poliser i över tolv minuter och sedan skaka av sig dom, eller få en viss summa i score när du kör drifting.

Sedan om du inte vill det så kan du göra egna bilar utan att betala pengar. Dom saker du låst upp i karriären har du låst upp där. Men du kan bara använda bilarna i Quick Race. Där kan du köra alla race.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar det väldigt mycket. Det är väldigt fina bilar och städer. Dock lite enkelt spel. Jag har ju alltid gillat bilspel så det här är ju perfekt, och det är ett av dom bästa spelen av Need for Speed. Jag gillar mest av allt att man ska ta över områden och fixa ett eget gäng m.m. Poliserna är dock väldigt enkla att förstöra. Det räcker med att putta in dom i ett staket så är dom trasiga. Men det blir då mycket roligare att ha kvar poliser, tycker jag i alla fall.

När det gäller staden, så är den väldigt fin. Fina hus och personbilar.
Gillar man bilspel är det här rätt spel.

Betyg till spelet
Grafik: Jag gillar den. Bilarna är snygga och detaljerade. Det är miljöerna också. Allt är väldigt snyggt. En 7/10.

Spelkänsla: Spelkänslan är anledningen därför jag la dit en 7/10 till grafiken. Dom har jobbat mer på spelkänslan än grafiken. Så det är därför jag la dit en 7:a. Jag har ingenting emot spelkänslan. En 10/10.

Ljud: Gillar verkligen ljudet. Motorerna låter väldigt verkliga och det gör även krascher också. En 9/10.

Hållbarhet: Enligt mig är den ganska dålig. Man kan småspela lite och sedan sluta. Sedan börja igen, bli less och sluta. Så en 4/10.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 10