Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed Carbon

Xbox 360
Need for Speed Carbon
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  2 november 2006
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  146
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.4

Speltest av CoolHamp

Inskickad av CoolHamp den 17/06 -07 11:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Carbon har blivit förbättrat till 360, allt är snyggare och roligare.

När man börjar kariären startar det att du blir jagad av Cross polisen och du kör en BMW M3 GTR i en Canyon (bergen). Du ska ta dej undan men du råkar köra rätt på ett lastbil med järnstolpar på flaket och Cross polisen får tag i dej. Dom tar din bil och nu börjar allt. Det börjar med att du får välja en bil från de tre klasserna, muskel, trimbil eller exotisk. Själv valde jag trimbil (tuner). Sen träffar du din nya kompis Neville och ni ska leta efter lite trubbel. Plötsligt på motorvägen blir du jagad av poliser och du får vara med i din första jakt. Neville ger dej sen en massa information om allt och ett helt eget tillhåll. I tillhållet sparar du, stylar och väljer Crew medlem. Varje race har man en medhjälpare och i spelet låser man upp 6 st. Först får man ju Neville. Sen får man Sal, Yumi, Colin, Samson och sist Nikki. Alla kommer att hjälpa dej under alla vanliga race. Okej, nog pratat om medhjälparna. Det finns 4 städer och varje stad har en ledare. Ledarna heter Kenji, Angie, Wolf och Darius bossen av dom alla. Det finns cirka 6-7 kvarter i varje stad och med 2-3 tävlingar i. När du har klarat allt i en stad får du möta bossen först i staden sen i Canyon-Duell. Efter det kommer det nya med 360, RaceWars (Racekrig) där du möter 20 st. Det vanliga antalet är 8, så nu måste du sätta plattan i mattan :)
Sen finns det inte så mycket mer att säga om storyn.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är så himla bra. Jag har Need for Speed Carbon till datorn, xbox och 360 och har klarat det (varvat). Jag tycker det är värt om du gillar Most Wanted så är det här mycket bättre. Sen kan du ju köpa Collectors Edition om du vill ha extra banor mm. Spelet kostar kanske 300-500 och är värt, köp det NU!! Har inget mer att säga om vad jag tycker, hitils bäst i NFS serien.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är skönast, från skillnad mot vanliga xbox. Mycket mer detaljer. Man ser varje regn droppe på rutan. Jag ger den en solklar 10:a.

Spelkänsla: Spelkänslan är underbar, det bästa med spelet är nog att köra med tuner bilar, loves them. Det är lite svårare än i Most Wanted att svänga iaf, men det gör saken inte sämre. Desto verkligare desto bättre. Ger den en 10:a.

Ljud: Ljudet är mycket underhållande. Det spelas oftast Hiphop. Men det kommer lite Rock från Angie's stad. Gillar mest Hype Boys - Sway ^^ Men ni gillar nog inte musiken om ni inte gillar hiphop. Jag älskar den, 10:a igen.

Hållbarehet: Hållbareheten är också strålande. Efter man har klarat det på en konsoll vill man klarde det igen och efter man har klarat kariären vill ha alla belönings kort också. Så de finns alltid en fortsättning nästan. För att klara alla kort är nästan omöjligt. Det går om man köt mycket. Som sagt iget fel, 10:a.

Xbox 360 vassaste spel enligt mej. [CH]

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10