Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mortal Kombat vs. DC Universe

Xbox 360
Mortal Kombat vs. DC Universe
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 november 2008
  • Utvecklare
    Midway
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.5 8.3

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 25/01 -09 08:06

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta 2D fightingspel så får du ta följa med två gäng på en resa för att skapa ondska genom att låta vreden flöda över själen och låta kroppen ta kontroll och förgöra ondska genom att stoppa fienden som gör allt för att komma åt makt. De två gängen är ju så klart Mortal Kombat-gänget och DC Universe-gänget.

I spelet så får du välja olika typ av lägen som du vill spela så jag tänker ta några av dem var för sig:

Story Mode:
I Story Mode så får du välja vilket gäng du ska spela som. Det är inte samma handling för båda. Vilket gäng du en väljer så har spelet delat upp sig i olika kapitel. I varje kapitel får du spela som en ny gubbe som både får slåss mot sina fienden och sina vänner när en mystisk kraft har börjat teleportera sig till vissa ställen i spelet som gör så att de tappar medvetandet och attackerar allt dem ser. Båda gängen försöker ta reda på vad denna kraft kommer ifrån och det går inte riktigt som de tänkt sig.

Du får spela som karaktärer som t ex. Batman, Jokern, Blixten, Scorpion, Sub - Zero, Baraka, Stålmannen och många, många fler.

Arcade Mode: I Arcade Mode så möter du samma fienden fast du kan välja karaktärerna istället för att nån gör det åt dig. Så varje gång du dör så kan du byta karaktär till nån som du kanske tycker är bättre. Vissa har slöa attacker fast kraftiga och vissa har snabba fast kanske inte så kraftiga.

Practice Mode: Vilket spel 2D Fightingspel har inte Practice Mode. Practice Mode ser vi ju i Mortal Kombat spelen, Tekken, Dead or Alive och många fler. I Practice Mode får du då träna med valfri gubbe mot valfri fiende. Som ni kanske känner till så dör aldrig den du slåss mot i Practice Mode bara för att du ska kunna ta din tid och kanske lära dig special attacker som kan vara bra. Jag kan säga en sak: Det är nästan omöjligt att klara spelet utan special attackerna.

Det finns ju så klart många fler lägen du kan spela i men de får du se när du köper spelet. Jag tycker du helt klart ska köpa detta spelet om du gillar Mortal Kombat och DC Universe och utmaningar. För det här är vad jag kallar utmaning.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar detta spelet bara för att det är sjukt svårt mot slutet och det är roliga mellansekvenser, rolig miljö att spela i och många kända karaktärer att välja mellan. Självklart så kan man spela två spelare vilket kan vara väldigt roligt när man har lärt sig spelet lite.

Jag tycker att spelet kan bli lite tjatigt ibland men detta är ett spel som står ut från de andra spelen. Här får man inte låta vreden äta upp en utan man måste planera vad man ska göra i striden och fokusera, fokusera och fokusera. Det är en rätt mäktig slutboss också när DC's och MK's största fienden smälter samman...

Betyg till spelet
Grafiken får en 9. Mycket bra gjort och här ser karaktärerna ut som de ska göra egentligen. Alltså originellt men det är nåt som inte stämmer.

Spelkänslan får en 7. Det blir rätt så tjatigt och man blir totalt frustrerad men man lever sig in mer i spelet när man blir grym på det efter ett tag.

Ljudet får en 9. Musiken och röstskådespeleriet är grymt. Vad mer kan jag säga?

Hållbarheten får en 8. Spelet är svårt fast om man är duktig så är det ganska kort även om man spelar som båda sidorna.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7